Produsul a fost adaugat in cos

Digex forte 10+10 capsule

Cod produs: 6659

Producător: Fiterman Pharma

18.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV reprezintă soluția perfectă pentru digestie după mese copiase.

- asigură o digestie completă chiar și în cazul exceselor alimentare

- permite digestia unei largi varietăți de alimente, precum și a mâncărurilor ce asociază alimentele proteice cu sursele de carbohidrați și lipide.

Compozitie

Ingrediente: 250 mg pancreatină (amilază, lipază, protează), amidon pregelatinizat, celuloză microcristalină, 50 mg enzime digestive (amilaza, proteaza, lipaza, glucoamilaza, α-galactozidaza, celulaza, lactaza, invertaza, bromelaina), 25 mg extract uscat de bilă bovină, 25 mg extract uscat de ghimbir, stearat de magneziu; capsulă (hipromeloză, gumă gellan, dioxid de titan).

1 capsulă conține:

• enzime digestive

- amilaza – 91.500 U*

- proteaza – 8.750 U*

- lipaza – 26.250 U*

- glucoamilaza - 5 AGU*

- α-galactozidază – 250 GalU*

- celulaza – 250 CU*

- lactaza – 100 ALU*

- invertaza – 200 SU*

- bromelaina – 12 GDU*

• extract uscat de bilă bovină – 25 mg

• extract uscat de ghimbir – 25 mg.

*Pentru enzime, cantitatea corespunzătoare unei capsule este exprimată în unități de activitate enzimatică.

Indicatii

DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV previne indigestia provocată de mese copioase sau combinații alimentare nesanatoase ce asociaza alimentele proteice cu surse de lipde si carbohidrati (paste cu șuncă și smântână, lasagna, pepene glaben cu prosciutto, cereale cu sucuri de fructe acide).

Complexul de enzime digestive acționează asupra unei mari varietăți de compuși alimentari, îmbunătățind digestia acestora.

– Amilaza reprezintă cea mai importantă enzimă ce rupe legăturile chimice ale carbohidraților până la stadiul de dextrine și oligozaharide.

– Proteaza intervine in digestia proteinelor din alimentatie pana la stadiul de aminoacizi, molecule simple ce pot fi usor asimilate de organism.

– Lipaza asigura digestia grasimilor animale si vegetale pana la nivelul de acizi grasi si monoacilglicerol si imbunatateste puterea de digestie a celorlalte enzime.

– Glucoamilaza continua actiunea amilazei, rupand lanturile de dextrine pana la molecule simple de glucoza.

– α-Galactozidaza are un rol deosebit de important in digestia carbohidratilor complecsi, a glicolipidelor si glicoproteinelor, diminuand balonarea.

– Lactaza digera lactoza din lapte si produse lactate la galactoza si glucoza, zaharuri simple ce sunt usor absorbite de organism.

– Celulaza ajuta la digerarea celulozei – fibra insolubila ce se gaseste in fructe, legume, cereale.

– Invertaza actioneaza asupra zaharozei pe care o scindeaza in glucoza si fructoza.

– Bromelaina reprezinta un complex de enzime proteolitice de origine vegetala ce sustine actiunea proteazei.

– Extractul de bila bovina ajuta la emulsionarea si resorbtia lipidelor si vitaminelor liposolubile. De asemenea, stimuleaza activitatea enzimelor intestinale si pancreatice implicate in procesul de digestie al grasimilor.

– Actiunea digestiva este completata de extractul de ghimbir care stimuleaza digestia si contribuie la reducerea balonarii si la eliminarea gazelor intestinale prin actiunea carminativa si antiflatulenta. Extractul de ghimbir are in acelasi timp si actiune antiemetica, atenuand senzatia de greata ce apare in timpul indigestiei

Doze si mod de administrare

Copii peste 6 ani și adulți: 1 capsulă în timpul mesei sau după masă

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos