Produsul a fost adaugat in cos

Gasovert, 100 capsule moi

Cod produs: 772

Producător: Sun Wafe Pharma

0.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Ingrediente: capsula (glicerină, sorbitol lichid 70%, metilparaben, propilparaben, acid benzoic), ulei de susan, amestec de plante macerate în ulei de susan (Ferula assafoetida, Trachyspermum ammi, Gardenia gummifera, Zingiber officinale, Piper nigrum), butilhidroxianisol şi butilhidroxitoluen (antioxidanţi).

Caracteristici:

Durerile abdominale, balonarea (acumularea în exces de gaze în intestine), meteorismul abdominal şi flatulenţa sunt simptome digestive foarte des întâlnite în populaţie şi nu sunt determinate, de cele mai multe ori, de o afecţiune digestivă concretă, diagnosticabilă. Balonarea se poate produce fie datorită înghiţirii de aer în exces (mâncat în grabă, consum de băuturi carbogazoase, mestecat gumă, fumat, etc), fie datorită digestiei incomplete a anumitor alimente care fermentează şi produc cantităţi mari de gaze în intestin (fasole, varză, cartofi, mere, pere, prune). Balonarea poate fi cauzată şi de anumite afecţiuni digestive cum sunt sindromul de malabsorbţie, intoleranţă la lactoză, dispepsia, diverticuloza, parazitozele intestinale etc. şi este însoţită întotdeauna de senzaţia neplăcută de disconfort sau chiar de durere abdominală.

Gasovert are o compoziţie complexă care se adresează multiplelor aspecte legate de producerea balonării, ajutând la îndepărtarea cauzelor funcţionale care au determinat acumularea de gaze, distensia şi disconfortul abdominal.

Mecanisme de acţiune:

Ferula assafoetida - conţine ulei esenţial şi răşini, care ajută la menţinerea motilităţii intestinale normale şi contribuie la eliminarea gazelor şi la menţinerea apetitului normal.

Trachyspermum ammi - ajută la funcţionarea normală a tractului gastro-intestinal şi contribuie la eliminarea gazelor.

Zingiber officinale (ghimbir) - ajută la funcţionarea normală a digestiei şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Piper nigrum - sprijină tranzitul şi motilitatea gastro­intestinal normală şi ajută la eliminarea gazelor.

Gardenia gummifera - contribuie la protejarea membranelor mucoase şi a musculaturii netede de la nivelul tractului digestiv.

Contraindicaţii:

Nu este recomandat persoanelor cu hiperaciditate.

Mod de administrare:

Câte 1-2 capsule Gasovert după mese, administrate cu un pahar mare de apă, sau oricând simţiţi că este necesar.

Atenţionări:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Producător: Cadila Pharmaceuticals Ltd., India.

 

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos