Produsul a fost adaugat in cos

Laluk 4500 cu lactază naturală, 20 capsule

Cod produs: 652

Producător: Strathmann

29.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

Laluk 4500 este un supliment alimentar care conţine enzima lactază. Laluk 4500 oferă organismului un aport de enzime necesare pentru digestia lactozei. Astfel, cu ajutorul Laluk 450 vă puteţi bucura din nou fără grijă de lapte şi de produsele lactate.

Supliment alimentar care conţine enzima lactază. Oferă organismului un aport de enzime necesare pentru digestia lactozei. Astfel, cu ajutorul Laluk 4500 vă puteţi bucura din nou fără grijă de lapte şi de produsele lactate.

Ce este lactoza?

Lactoza este o componentă naturală a laptelui şi a produselor din lapte (de exemplu, brânză, smântână sau brânză de vaci). Aceste alimente reprezintă o parte importantă a unei alimentaţii complete şi echilibrate, deoarece asigură organismului calciul şi alte minerale, precum şi proteine şi vitamine. Lactoza este o sursă importantă de energie pentru corp.

Lactoza se adaugă în multe alimente pentru a li se îmbunătăţi proprietăţile. Această „lactoză ascunsă” există şi în alimente în care nu ne-am aştepta să o regăsim, ca de exemplu în pâine, pizza, prăjitură, cârnaţi sau alte produse finite.

Ce este intoleranţa la lactoză?

Intoleranţa la lactoză este incapacitatea organismului de a digera lactoza şi de a o scinda în galactoză şi glucoză - datorită unui deficit sau a lipsei enzimei lactaza.

Dacă lactoza nu este digerată, ea va fi utilizată de către bacteriile din intestin. Substanţele astfel formate pot produce probleme digestive, aşa cum sunt balonările şi diareea. în Europa Centrală, 20-40% dintre adulţi suferă de intoleranţă la lactoză.

Doza zilnică recomandată: 1 - 5 capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Cantitatea de lactază necesară depinde de conţinutul de lactoză al alimentelor, precum şi de producţia proprie de lactază a organismului.

O capsulă de Laluk 4500 conţine 4500 unităţi FCC de lactază şi poate digera circa 10-20 g lactoză. Capsula se poate înghiţi imediat înainte de consumarea alimentelor cu conţinut de lactoză sau capsula poate fi desfăcută, iar conţinutul capsulei poate fi incorporat direct în alimente sau băuturi (aflate la temperaturi sub 50°C).

Laluk 4500 este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o alimentaţie variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Strathmann GmbH & Co.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos