Produsul a fost adaugat in cos

Nauzyl, 20 comprimate

Cod produs: 255

Producător: Sigmar

43.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

Nauzyl este un supliment alimetar indicat în ameliorarea greţei şi a vomei cauzate de diverşi factori sau patologii. Nauzyl este sigur pentru administarea atât la femeile însărcinate cât şi la copiii peste 3 ani.

Nauzyl este recomandat de Societatea Română de Obstretică-Ginecologie şi de Colegiul American de Obstretică-Ginecologie ca primă intenţie în reducerea stărilor de greaţă şi vomă în sarcină.

Ingrediente: 1 tabletă conţine: sodiu sub formă de citrat tribazic de sodiu anhidru (20,02mg - 26,70%), potasiu sub forma de citrat tribazic de potasiu anhidru (28,72mg - 38,3%), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina - 5,96mg),  vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), vitamina B12 (ciancobalamina - 2,87mg), agent antiaglomerant-stearat de magneziu vegetal (5mg), manitol (401,95mg), ciclamat de sodiu (0,30mg) acesulfam K (0,30mg), sucraloza (0,30mg); agent antiaglomerant: amidon de porumb (100,53mg), pulbere de suc de portocale (28 mg),arome: aroma speciala pentru stimularea salivatiei (1,10mg), aroma de portocale (2,00mg).

Nauzyl prin compoziţia sa de citrat de sodiu, citrat de potasiu şi vitamine B (B1, B6, B12) te ajută să îndepărtezi stările de greaţă şi vomă cauzate de diverşi factori:

  • greţuri matinale pe durata sarcinii;
  • rău de mişcare sau rău de mare;
  • infecţii localizate la nivelul stomacului sau intestinelor: intoxicaţii alimentare sau alergii alimentare;
  • migrene;
  • consum excesiv de alcool.

Mod de administrare: 1-2 pe zi.

Producător: SIGMAR, ITALIA.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos