Produsul a fost adaugat in cos

Plantavorel - Rhamnolax V, 40 tablete

Cod produs: 979

Producător: Plantavorel

16.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Fitocomplexul de substanţe active are proprietăţi laxative sau purgative în funcţie de doză, prin stimularea peristaltismului intestinului gros, calmante şi carminative în caz de constipaţie cu balonări şi dureri abdominale.

RECOMANDĂRI: ca adjuvant cu efecte benefice în susţinerea digestiei în caz de constipaţii: înlătură disconfortul abdominal, contribuie la stimularea producerii sucurilor digestive, la tranzitul gastro-intestinal şi la asigurarea unui scaun normal.

INGREDIENTE: pulberi vegetale: 0,2500 g scoarţă de cruşin; 0,1000 g rădăcină de cicoare; 0,0005 g ulei volatil de fenicul.

MOD DE UTILIZARE/DOZĂ ZILNICĂ RECOMANDATĂ:

Intern, adulţi: pentru efecte laxative, 2-3 tablete seara la culcare, în doză unică, sau 2 tablete de 2 ori pe zi, timp de 14 zile; pentru efecte purgative, 4-5 tablete seara, în doză unică, 2-3 zile, după care se continuă cu 3 tablete pe zi până la 14 zile.

Nu se recomandă în perioada de sarcina, lactaţie, în cazuri de hemoroizi, abdomen acut şi o administrare prelungitafără pauză.

Nu se va depăşi doza zilnica recomandată.

Produsul nu înlocuieşte o dietă corespunzătoare şi diversificată.

Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

Producător: S.C. CCPPM “PLANTAVOREL“, Piatra Neamţ.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos