Produsul a fost adaugat in cos

SennaLax Cioco- Laxativ natural, 10 tablete masticabile

Cod produs: 717

Producător: Biofarm

14.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

Acţiunea extractului de Senna se exercită la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale şi se datorează unor derivaţi antrachinonici eliberaţi, sub influenţa florei intestinale, din glicozidele precursoare, conţinute în produsul vegetal. Tranzitul intestinal este îmbunătăţit după aproximativ 6-8 ore de la administrarea orală (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

Ingrediente

O tabletă masticabilă conţine: îndulcitori (maltitol, acesulfam de potasiu), grăsime vegetală total hidrogenată (palmier), lapte praf, extract hidroalcoolic uscat 7-12:1 din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzător la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B, cacao, cafea solubilă decafeinizată, agent de îngroşare (gluconat de calciu), aromatizanţi (aromă de ciocolată, vanilină).

Conţinutul de cacao şi cafea solubilă decafeinizată conferă produsului un gust intens şi plăcut.

Acţiune:

Mişcările propulsive ale colonului/intestinului subţire sunt stimulate, ca urmare a iritaţiei mucoasei, precum şi a modificării permeabilităţii acesteia, crescând astfel difuziunea apei şi a electroliţilor la nivelul conţinutului intestinal.

Utilizare

Adulţi: 1-2 tablete masticabile pe zi, de preferinţă seara, la culcare, pentru a obţine un scaun semilichid în cursul dimineţii următoare.

Durata administrării se recomandă a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obişnuinţă sau dependenţă.

Administrarea se poate relua după o pauză de o săptămână.

Precauţii

Nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu obstrucţii intestinale, inflamaţii intestinale acute, apendicită, precum şi persoanelor care se cunosc cu alergie la ingredientele produsului.

Persoanele în vârstă sunt sfătuite să utilizeze o cantitate redusă la jumătate.

Consumul în exces poate avea efecte laxative.

Atenţionări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: SC BIOFARM SA, România.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos