Produsul a fost adaugat in cos

SennaLax Plus Aloe, 20 comprimate

Cod produs: 730

Producător: Biofarm

12.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

SennaLax PLUS ALOE este recomandat ca supliment alimentam vederea menţinerii unui tranzit intestinal optim. Actiunea extractului de Senna se exercită la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale şi se datorează unor derivaţi antrachinonici eliberaţi, sub influenţa florei intestinale, din glicozidele precursoare, conţinute în produsul vegetal.

Acţiune

Mişcările propulsive ale colonului/intestinului subţire sunt stimulate, ca urmare, probabil, a iritaţiei mucoasei, precum şi a modificării permeabilităţii acesteia, crescând astfel difuziunea apei şi a electroliţilor ia nivelul conţinutului intestinal.

Aloe vera contribuie la menţinerea integrităţii vilozităţilor intestinale, ajută la normalizarea funcţiilor tractului digestiv şi favorizează absorbţia alimentelor.

Administrarea suplimentului alimentar nu este însoţită de dureri abdominale, iar tranzitul intestinal este îmbunătăţit după aproximativ 6-8 ore de la administrarea orală (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

Ingrediente

Un comprimat conţine agenţi de încărcare (lactoză monohidrat, fosfat acid de calciu dihidrat), extract uscat din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzător la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B, amidon modificat (amidon parţial pregelatinizat din porumb), 20 mg pulbere liofilizată de Aloe vera (Aloe barbadensis) în bază de maltodextrină, agent de întărire (polividonă K30), agenţi antiagiomeranţi (talc, stearat de magneziu).

Utilizare

Adulţi: 1-2 comprimate pe zi, de preferinţă seara, la culcare, pentru a obţine un scaun semilichid în cursul dimineţii următoare.

Durata administrării se recomandă a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obişnuinţă sau dependenţă.

Administrarea se poate relua după o pauză de o săptămână.

Precauţii

Nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu obstrucţii intestinale, inflamaţii intestinale acute, apendicită, precum şi persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau sensibile la oricare dintre ingrediente.

Persoanele în vârstă sunt sfătuite să utilizeze o cantitate redusă la jumătate.

Atenţionări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: SC BIOFARM SA, Bucureşti, România.

Cumparate frecvent impreuna:

28.50 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos