Produsul a fost adaugat in cos

Doppelherz Aktiv Vizual Total Omega-3 + Luteină, 30 capsule

Cod produs: 755

Producător: Doppel herz

44.00 Lei

In stoc

Cantitate

Ochiul, "prelungirea sistemului nervos", este unul dintre cele mai uimitoare organe ale corpului uman, solicitat atât ziua, cât şi noaptea. Lucrul la calculator privitul des la televizor, precum şi condusul autovehiculelor pe timp de noapte sunt activităţi deosebit de solicitante pentru ochi. Ochiul este compus dintr-un sistem de medii transparente, cu diferite densităţi şi o lentilă, cristalinul. Toate acestea au rolul de a proiecta imaginile exterioare la nivelul retinei, zona cea mai importantă.

Cel mai important strat al retinei, macula luteea (aşa-numita "pată galbenă") este cel în care se găsesc celulele care formează imaginea - celulele cu conuri şi bastonaşe. Celulele cu conuri au o densitate maximă la nivelul maculei luteea, unde practic se formează imaginile diurne, colorate. Celulele cu bastonaşe au o densitate mică la nivelul maculei luteea şi au rol în vederea nocturnă, în aprecierea nuanţelor de alb şi negru.

Locul cel mai important al retinei, macula luteea, este o zonă cu concentraţie ridicată de luteină şi xantină. Aceste substanţe, denumite şi carotenoide vegetale se găsesc în produsele vegetale, ca de exemplu, legumele verzi.

Vitamina A contribuie, împreună cu Vitamina B2, la menţinerea normală a vederii. Microelementele Zinc, Seleniu şi Cupru, împreună cu Vitaminele C şi E, protejează componentele celulare împotriva stresului oxidativ.

O capsulă conţine: 580 mg concentrat de acizi graşi Omega-3 din ulei de peşte marin (33 % acid eicosapentaenoic, 22 % acid docosahexaenoic, cantitate totală de acizi graşi Omega-3: min. 55 %), 12 mg luteină, 1 mg zeaxantină, 400 µg Vitamina A, 1,4 mg Vitamina B2, 10 mg zinc, 55 µg seleniu, 120 mg Vitamina C, 12 mg Vitamina E, 500 µg cupru.

Mod de administrare:

Se administrează 1 capsulă zilnic, în timpul unei mese, cu suficient lichid, fără a o mesteca.

Atenţionări:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Queisser Pharma, Germania.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos