Produsul a fost adaugat in cos

Fares - Vitamina A naturală - F161, 30 capsule

Cod produs: 635

Producător: Fares

23.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

Menţine sănătatea ochilor. Contribuie la bună funcţionare a sistemului imunitar.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

 • îmbunătăţirea aportului de vitamina A;
 • contribuie la menţinerea unei vederi diurne şi nocturne normale, creşte capacitatea de adaptare a ochiului la lumină şi întuneric;
 • indicată persoanelor care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei;
 • antioxidant;
 • protejează celulele ce intră în structura globilor oculari sau a altor părţi ale organismului de radicalii liberi;
 • creşte capacitatea de apărare a organismului (imunostimulent);
 • regenarator şi protector al pielii şi mucoaselor, ajută la menţinerea sănătăţii pielii, părului, dinţilor şi gingiilor.

Ingrediente/capsulă:

 • extract uscat de crăiţe (Tagetes flos) standardizat în min. 0,21% vitamina A147 mg;
 • extract uscat de fructe de Goji (Lycium barbarum) standardizat în min. 0,6% vitamina A 98 mg;
 • morcov (Dauci radix);
 • afine (Myrtilli fructus);
 • extract uscat de afine (Myrtilli fructus) standardizat în min. 0,20% vitamina A;
 • extract uscat de urzică (Urticae herba) standardizat în min. 1,16% vitamina A.

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Produsul conţine un complex de carotenoide vegetale: beta-caroten, luteină, zeaxantină, helenină, patuletină, licopen. Carotenoidele sunt un grup de pigmenţi de culoare roşie, portocalie şi galbenă ce se găsesc în principal în legume şi fructe sub formă de provitamina A (din ele se sintetizează vitamina A). Carotenoidele de culoare galbenă şi portocalie sunt cunoscute sub numele de caroten iar cele de culoare roşie sub numele de licopen.

Vitamina A are un rol important în formarea pigmenţilor retinei. Măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte, îmbunătăţeşte vederea. Ajută procesul de creştere şi consolidare a oaselor. Este, de asemenea, importantă pentru sistemul imunitar, reglează sinteza limfocitelor şi a producerii de anticorpi. Menţine sănătatea pielii, părului, dinţilor şi gingiilor. Contribuie la înlăturarea petelor pigmentare determinate de vârstă.

Morcovii reprezintă o remarcabilă sursă de beta-caroten, vitamina B, C, D, E, potasiu, acid folie, magneziu, calciu şi fibre. Alături de efectele pe care morcovii le prezintă asupra pielii (înlătură ridurile, apără pielea împotriva arsurilor solare, stimulează secreţia de elastină menţinându-i tonusul), aceştia prezintă un valoros rol antioxidant. Beta-carotenul este pigmentul care dă culoarea portocalie a morcovilor. Corpul omenesc foloseşte beta-carotenul pentru a-l transforma în vitamina A în funcţie de necesităţi.

Afinele conţin cantităţi mari de carotenoizi (beta caroten şi luteină), care protejează celulele ce intră în structura globilor oculari sau a altor părţi ale organismului de radicalii liberi.

Fructele de Goji susţin sănătatea organismului, întăresc sistemul imunitar, reduc procesele de îmbătrânire, sunt un tonifiant general al corpului uman. Au în compoziţia lor cantităţi mari de beta-caroten şi zeaxantină (carotenoid înrudit cu vitamina A), într-o formă foarte uşor de asimilat de către organism, contribuind la îmbunătăţirea vederii.

Crăiţele conţin carotenoide (helenină şi patuletina) înrudite cu vitamina A. Helenină creşte viteza şi capacitatea de adaptare a ochiului la întuneric, intervine în formarea pigmenţilor fotosensibili retinieni, patuletina scade permeabilitatea capilară, reglează tensiunea intraoculară şi combate oboseala ochilor. Sunt indicate persoanelor care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei.

Urzica conţine în frunze vitamina A, C, E şi carotenoide: beta-caroten, xantofila, licopen, violaxantina, cu acţiune de regenerare a pielii şi mucoaselor şi rol antioxidant.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă pe zi, imediat după masă.

Se fac cure de o lună. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

O capsulă conţine 781 pg Vitamina A, asigurând 97,6% din valoarea nutriţională de referinţă.

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 4 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Laboratoarele FARES Bio Vital

 

 

Cumparate frecvent impreuna:

34.00 Lei
20.00 Lei
31.00 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos