Produsul a fost adaugat in cos

MACUofta, 30 capsule

Cod produs: 71

Producător: Biosooft

58.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

MACUofta este un produs constituit prin asocierea raţională de Luteină şi Zeaxantină (din Tagetes erecta L.) cu ulei din peşte bogat în acizi graşi polinesaturaţi, Vitamine, Zinc şi Cupru. Luteină şi Zeaxantina (din Tagetes erecta L) sunt substanţe pe care organismul uman nu le poate sintetiza dar care sunt absorbite prin dietă datorită prezenţei lor în natură, în special în vegetale cu frunze verzi.

Luteină şi Zeaxantina se distribuie în toate ţesuturile, şi în particular la nivelul ochiului, unde se depozitează în retină şi în principal în maculă. Acizii graşi omega-3 sunt substanţe aşa zise "esenţiale" pentru că organismul nu este în măsură să le producă. La nivel ocular acestea se acumulează selectiv şi electiv în ţesutul retinian. Omega-3 (DHA) au un rol important în menţinerea vederii.

MACUofta favorizează:

  • Menţinerea capacităţii vizuale normale (Zn, DHA)
  • Protecţia celulelor de stresul oxidativ (Vitamina E, Vitamina C, Cupru, Zinc, Tagetes erecta L. extract);
  • Menţinerea funcţiei normale a sistemului nervos (Cu, Vitamina C);
  • Formarea colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor sanguine (Vitamina C).

Compoziţie

O capsulă gelatinoasă moale conţine:

Luteină 10 mg (din Tagetes erecta L); acizi graşi omega-3 (EPA+DHA) 400 mg; Zeaxantină 2 mg (din Tagetes erecta L); Zinc 10 mg; Cupru 1 mg; Vitamina E12 mg; Vitamina C 80 mg; Excipienţi.

Indicaţii

MACUofta este indicat în cazul creşterii necesarului sau în cazul unui aport scăzut în dietă în ceea ce priveşte nutrienţii din compoziţie. MACUofta este util şi atunci când este necesară o protecţie a componentelor vasculare şi/sau nervoase ca cele oculare.

MACUofta este util şi atunci când este necesară o protecţie a componentelor vasculare şi/sau nervoase ca cele oculare.

Mod de utilizare:

O capsulă pe zi, de înghiţit cu apă la masa principală.

Precauţii şi avertizări:

A nu se depăşi doza recomandată.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Efectul benefic se obţine cu o administrare zilnică de 250 mg DHA.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mai mici de 3 ani.

Producător: AYANDA GMBH& CO. KG - Falkenhagen Germania.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos