Produsul a fost adaugat in cos

Ocunet, 20 Şerveţele sterile pentru igiena perioculară

Cod produs: 875

Producător: Sifi

38.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

OCUNET este un şerveţel steril care asigură o curăţire eficace a zonei perioculare. Ca răspuns la inflamaţie, ochiul produce o anumită cantitate de mucus, care trebuie înlăturat pentru a ameliora confortul pacientului şi pentru a garanta o eficacitate maximă a eventualei terapii medicamentoase.

OCUNET este compus dintr-o ţesătură fină, îmbibată cu o soluţie conţinând substanţe cu acţiune calmantă şi emolientă. Dintre acestea, un rol deosebit îl are glicirizatul de amoniu, compus de origine naturală, care are o acţiune calmantă şi uşor antiinflamatorie.

INGREDIENTE: material steril pe baza de vâscoză de uz medical, îmbibat cu Aqua, Disodium phosphate, Sodium phosphate, Ammonium glycyrrhizate, Disodium EDTA, Glycerin, Phenethyl alcohol, Sodium methylparaben, Sodium propylparaben.

MOD DE UTILIZARE:

  1. Spălaţi bine mâinile cu săpun şi clătiţi-le abundent.
  2. Rupeţi partea superioară a plicului.
  3. Extrageţi şerveţelul steril OCUNET din interior.
  4. Curăţaţi cu grijă zona perioculară, încercând să înlăturaţi mucusul şi eventualele reziduuri de medicamente.

Producător: S.I.F.I. S.p.A., Italia.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos