Produsul a fost adaugat in cos

Pro-Visio 30 tablete

Cod produs: 783

Producător: Unimed Pharma

33.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Produsul este destinat persoanelor ce îşi solicită ochii prin cititul îndelungat, utilizării calculatorului sau privitul la televizor. Este adecvat celor ce îşi solicită ochii prin şofatul pe timp de noapte. Administrat ulterior operaţiei de cataractă, protejează ochii de lumina intensă, ce pătrunde în cantitate mare prin cristalinul artificial. Poate fi administrat şi diabeticilor, precum şi copiilor de la vârsta de 3 ani.

Compoziţia/1 tabletă:

Ingrediente: îndulcitor (sorbitol), extract natural standardizat de Gălbenele (Calendula oficinalis), Luteină 5%, Zeaxantină 0,25%, DL-a-tocoferol acetat (vitamina E), suc uscat de afine, extract natural standardizat de Afine (Vaccinium myrtillus), Antocianozide 25%, regulator al acidităţii citrat monosodic, aromă identic naturală de afine, substanţe antiagregante, stearat de magneziu vegetal şi trisilicat de magneziu, selenat de sodiu pentahidrat.

Menţinerea acuităţii vizuale este esenţială pentru calitatea vieţii.

Vederea clară, distingerea culorilor, adaptarea vederii la lumină şi întuneric şi percepţia mediului înconjurător ne sunt favorizate de schimbările metabolice complexe ale ochiului. Acestea depind de un aport suficient de nutrienţi. Aceştia trebuie furnizaţi organismului prin hrană, deoarece corpul nu îi poate produce singur. Dacă nu sunt prezenţi în hrană în cantitate şi calitate suficientă, sănătatea ochiului este ameninţată. În lipsa nutrienţilor, cu înaintarea în vârstă se accentuează riscul şi scăderea performanţei ochilor. Relaţia dintre vedere şi hrană a fost fără îndoială demonstrată.

Cum acţionează Pro-Visio?

Când razele de lumină pătrund în ochi se generează un stimul la nivelul celulelor senzoriale ale retinei, care este transmis creierului, unde se creează imaginea. După dispariţia stimulului, celulele retinei conţin substanţe foarte reactive numite radicali liberi. Acestea trebuie eliminate rapid pentru că afecteaza retina şi pot provoca îmbătrânirea prematură a celulelor senzoriale. În cazurile mai grave pot duce la pierderea vederii. Corpul uman este prevăzut cu un sistem propriu pentru eliminarea radicalilor liberi. Funcţionarea acestuia necesită aportul de nutrienţi esenţiali.

Rolul luteinei şi zeaxantinei pentru ochi: Carotenoidele luteină şi zeaxantina se regăsesc în structurile oculare în concentraţie măre. Luteină se depune în cristalin şi macula, zona cu cea mai crescută acuitate vizuală din centrul retinei. Acţionează ca un filtru, precum ’’ochelarii de soare naturali”, ce absorb radiaţiile luminoase dăunătoare. Luteină ajută la menţinerea unei vederi bune.

Rolul extractului de afine pentru ochi: Antocianozidele, componentul activ al extractului de afine, intensifică procesul de regenerare a rodopsinei în celulele cu bastonaş din retină, astfel îmbunătăţind vederea în amurg. Testele pe oameni şi pe ţesuturile de animale indică o posibilă reducere a unei permeabilităţi mai crescute a vaselor sanguine ale diabeticilor.

Rolul vitaminei E şi al seleniului pentru ochi: Vitamina E şi seleniul au afect protector faţă de stresul oxidativ.

Cum se administrează Pro-Visio?

Se administrează o tabletă pe zi. Tableta nu se înghite! Se dizolvă în gură ca o bomboană cu gust plăcut de afine. Pentru obţinerea efectelor scontate se recomandă administrarea îndelungata.

Nu există riscul de supradozare nefiind cunoscute interacţiuni, Pro-Visio se poate administra concomitent cu diverse medicamente.

Doza zilnică recomandată:

La adulţi şi adolescenţi, 1 tabletă pe zi, pentru supt, sau urmând indicaţiile medicului oftalmolog.

La copiii cu vârsta mai mare de 3 ani, 1/2 tabletă pe zi, după consultarea medicului.

Pro-Visio este recomandat pentru administrare pe durată îndelungată.

Menţiuni:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Administrabil la copiii cu vârsta mai mare de 3 ani.

Indicat pentru diabetici.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Produsul nu conţine componente de conservare sau lactoză.

Producător: UNIMED PHARMA, Slovacia.

 

Cumparate frecvent impreuna:

34.50 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos