Produsul a fost adaugat in cos

Vitamac, 40 capsule

Cod produs: 253

Producător: Swiss Caps GmbH

59.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Combinaţia de substanţe nutritive de înaltă calitate, destinată sprijinirii sistemului de protecţie antioxidant este adaptată minuţios necesităţilor ochilor solicitaţi.

Ochii sunt supuşi zilnic unor solicitări enorme. Atât procesul natural de îmbătrânire cât şi eforturile timpului modern solicită ochii în mod deosebit. Lucrul intens la calculator, privitul ore în şir la televizor, şofatul nocturn, precum şi lipsa de somn, consumul de alcool şi ţigări pot duce la o suprasolicitare a sistemului antioxidant propriu organismului. Prin aceasta se formează în surplus aşa-numiţii radicali liberi, molecule deosebit de reactive, care pot accelera îmbătrânirea celulară. Pentru a combate acest proces de îmbătrânire, organismul nostru are nevoie de o alimentaţie cu substanţe nutritive şi vitamine specifice. O combinaţie de substanţe vitale într-o formulă pentru zi şi pentru noapte face posibilă o asimilare optimizată a substanţelor nutritive în corp. Supliment alimentar cu o combinaţie de substanţe micronutritive cu efect antioxidant, Vitamac capsule de zi şi noapte ajută vederea pe timp de zi şi noapte.

Vă recomandăm administrarea dozei zilnice recomandate pe o perioadă mai lungă de timp. Este adecvat pentru administarea la diabetici.

Nu conţine lactoză, purine şi gluten.

Ingrediente:

Capsula de zi: ulei de peşte, vitamina c, bioflavonoide din citrice, luteina (FloraGlo), agenţi de stabilizare, agenţi de umectare, emulgator, coloranţi.

Capsula de noapte: acid alfa-lipoic, bioflavonoide din citrice, succinat de alfa-tocoferol, agent de solidificare, agent de stabilizare, agenţi de umectare, emulgator, coloranţi.

Mod de administrare: 1 capsulă dimineaţa (capsula portocalie) şi una seara (capsula mov) de preferat în timpul mesei cu lichid.

Producător: SWISS CAPS AG, ELVEŢIA.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos