Produsul a fost adaugat in cos

Softigyn 6 capsule

Cod produs: 6229

Producător: Solartium

54.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

Softigyn® este singurul probiotic vaginal cu eficienta demonstrata clinic in preventia si recidivele infectiilor vaginale de tip candidoza, vaginita bacteriana, tricomoniaza, si adjuvant in tratamentul infectiillor urinare.

Softigyn® este un remediu natural pe baza de Lactobacillus Plantarum P 17630, o tulpina probiotica, cu rol in reechilibrarea habitatului fiziologic natural cu lactobacilli, pentru a proteja impotriva micro-organismelor patogene.

Softigyn® a fost recunoscut de catre FDA (Food and Drug Administration – SUA), ca fiind lipsit de reactii adverse.

Preventia si tratamentul recidivelor infectiilor vaginale, de tip:

Candidoza

Vaginita bacteriana

Tricomoniaza

Adjuvant in tratamentul infectiilor urinare

Softigyn® se recomanda oricarei femei: adolescente (de la aparitia primei menste), in perioada fertila, in sarcina, in perioada de menopauza.

Softigyn® se administreaza pe o perioada de 3 luni de zile, timp de 6 zile consecutive/luna.

Tratamentul infectiilor vaginale/infectiilor urinare: 1 capsula vaginala in fiecare seara  timp de 6 zile consecutive, 3 luni de zile(imediat dupa menstra).

Tratamentul infectiilor vaginale in sarcina: 1 capsula vaginala seara  timp de 6 zile consecutive, , prima, a 2-a si a 3-a luna. Pentru mentinere, se administreaza cate 2 capsule vaginale/saptamana toata sarcina.

Softigyn® se poate asocia cu orice tratament specific in tratamentul infectiilor vaginale, recomandat de medicul ginecolog.

Se respecta indicatiile date de medicul specialist.

Pe durata tratamentului cu Softigyn®, se poate avea contact sexual dupa 8 ore de la administrare.

Mod de administrare: Se introduce in vagin o capsula cu varful in sus, adanc, seara inainte de culcare.

Capsulele vaginale sunt gelatinoase si moi pentru o actiune lubrifianta si emolienta.

Ingrediente: Fiecare capsula vaginala Softigyn® contine >108 ufc Lactobacillus Plantarum P 17630.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos