Produsul a fost adaugat in cos

Uractiv Sirop 150ml

Cod produs: 609

Producător: Fiterman Pharma

47.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

URACTIV SIROP este conceput special pentru copiii cu vârsta de peste 1 an, preparat din ingrediente naturale atent alese, cu doze riguros stabilite, bine tolerat şi uşor de administrat.

Compoziţie

Ingrediente active Cantitate/5 ml

Proantocianidine din extract uscat din fructe de merişor

(Vaccinium macrocarpon)

10 mg
Tinctură de propolis - reziduu uscat 12 mg

Extract uscat din fructe de măceş (Rosa canina)

standardizat în acid ascorbic

15 mg
Vitamina C 20 mg

Fructele de merişor şi fructele de măceş sunt bogate în bioflavonoide şi vitamina C şi sunt utilizate tradiţional pentru acţiunea benefică asupra tractului urinar.

Combinaţia acestora cu propolisul şi vitamina C conduce la amplificarea efectului natural de protecţie.

Mod de administrare

Copii 1-5 ani:

  • pentru menţinerea sănătăţii tractului urinar se recomandă câte 1 linguriţă (5 ml sirop) de 2 ori pe zi, în cure de 1-2 luni, alternate cu perioade egale de pauză;
  • ca adjuvant la terapia cu antibiotice: 1 linguriţă (5 ml sirop) de 3 ori pe zi.

Atenţie! Datorită conţinutului în extracte vegetale pot exista depuneri pe peretele flaconului. Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare.

Precauţii de utilizare

Nu se administrează persoanelor cu hipersensibilitate la ingrediente.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos