Produsul a fost adaugat in cos

Urifar 14 plicuri

Cod produs: 6234

Producător: Sensilab

89.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Urifar oferă o nouă abordare în ceea ce privește tratarea și prevenirea infecțiilor urinare. Conține o combinație excepțională de  D-manoză, rodie, troscot și vitamina A sub formă de pudră din care se prepară o băutură cu gust natural de rodie.

Infecțiile urinare

Acestea pot apărea și la bărbați, dar cel mai mult le afectează pe femei. Aproape fiecare femeie a experimentat măcar o dată-n viață simptomele unei infecții urinare.  25% dintre persoane suferă de infecții urinare recurente, fiind afectate de câteva ori pe an.

Simptomele infecțiilor urinare cuprind:

-senzație de arsură la urinare,

-necesitatea de a urina frecvent,

-urină tulbure și cu miros puternic,

-sânge în urină,

-dureri în zona pelviană,

-febră.

Urifar conține o combinație eficientă de D-manoză, rodie, troscot (Polygonium aviculare)  și vitamina A, care ajută la eliminarea infecțiilor urinare.

D-manoza este un zahar natural, care nu se descompune în organismul nostru deoarece nu avem enzimele necesare. Imediat după ingestie D-manoza ajunge în vezica urinară unde capturează bacateria E.coli și o elimină constant prin urină.

Pe lângă  D-manoză, Urifar conține și  extract de rodie, care este o sursă de taninuri, în speciale acid elagic. Este demonstrat că acidul elagic are efect distructiv asupra bacteriilor.

Troscotul este o plantă de origine mediteraneană utilizată frecvent în medicina tradițională. Extractul de troscot are un impact pozitiv asupra sănătății tractului urinar și ajută la eliminarea agenților patogeni. Troscotul are de asemena un efect diuretic și promovează excreția urinei.

Urifar este recomandat tuturor celor care:

-se confruntă cu infecții ocazionale,

-doresc să prevină recurența infecțiilor urinare,

-doresc un adjuvant în tratamentul cu antibiotice.

Mod de administare: Doza zilnică recomandat este de 1-2 plicuri dizolvat în 200 ml apă. Este important să se mențină un aport crescut de lichide in timpul zilei. Efectul este îmbunătățit prin aportul simultan de vitamina C, care scade pH-ul urinei și previne astfel formarea unor condiții favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor. Nu este potrivit pentru copii sub vârsta de 12 ani.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos