Produsul a fost adaugat in cos

Urinal, 60 capsule

Cod produs: 855

Producător: Wallmark

40.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Urinal conţine o combinaţie unică de două substanţe active - Nutri­eran,concentrat uscat din suc de merişor (Vaccinium macrocarpon) şi CystiCran, extract concentrat din merişor (Vaccinium macrocarpon) - cu­noscut şi sub denumirea de afin american, precum şi extract de Solidago virgaurea (Splinuţă) şi Vitamina D.

De ce este extractul din merişor unic?

Fructele de merişor sunt o sursă bogată de bioflavonoide, compuşi fenolici şi alte substanţe naturale. Urinal conţine două extracte de merişor - Nutrieran (concentrat uscat din suc de merişor) şi CystiCran, ce este fabricat printr-o nouă formă de procesare a substanţei active, ce asigură un conţinut ridicat de proantocianidoli. Cantitatea de extract de merişor aferentă porţiei zilnice maxime (3 capsu­le) corespunde unei cantităţi minime de 57 300 mg de fructe de merişor.

De ce este Solidago virgaurea benefică pentru sănătatea femeilor?

Solidago virgaurea (Splinuţă) provine din Europa. Această plantă este fo­losită (printre altele) pentru a menţine sănătatea vezicii urinare şi a tractului urinar inferior. Aceasta contribuie la menţinerea în limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureza).

De ce este Vitamina D atât de importantă?

Vitamina D este o vitamină liposolubilă, având un rol foarte important pentru organism. De exemplu, vitamina D susţine funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

Efecte:

  • Solidago virgaurea (Splinuţă) contribuie la menţinerea în limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureza);
  • Solidago virgaurea (Splinuţă) ajută la menţinerea sănătăţii vezicii urinare şi a tractului urinar inferior;
  • Vitamina D susţine funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, câte 1-3 capsule pe zi, luate cu apă.

Urinal nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice. Urinal poa­te fi folosit în paralel cu acestea, dar este recomandat mai ales pe termen lung.

Atenţie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi porţia zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui re­gim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se administra copiilor sub 3 ani.

Producător: WALMARK, Cehia

Cumparate frecvent impreuna:

29.00 Lei
76.00 Lei
20.00 Lei
7.50 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos