Produsul a fost adaugat in cos

Urinal Akut, 10capsule + Urinal Test

Cod produs: 856

Producător: Wallmark

21.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Urinal Akut cu formulă îmbunătăţită conţine trei componente ac­tive:CystiCran, o formă concentrată de extract din merişor  (Vaccinium macrocarpon)  - cunoscut şi sub denumirea de afin american, extract de Solidago virgaurea şi Vitamina D.

Urinal TEST conţine o bandă de testare, ce determină semi-cantitativ doi parametri (Nitriţii şi Leucocitele) din urină. Banda de testare conţine două zone de reacţie în fază solidă, aplicate pe o bandă de plastic. Rezultatele testului ajută la diagnosticarea infecţiei urinare.

1. Urinal Akut

Unicitatea şi efectul puternic al produsului Urinal Akut sunt date de următorii factori:

 1. Unicitatea substanţei active CystiCran garantează calita­tea si efectul puternic, asigurate de cantitatea standardizată necesară, demonstrată ştiinţific, de 36 mg PAC.
 2. Conţinutul de Solidago virgaurea, ce menţine sănătatea vezicii urinare şi a tractului urinar inferior.
 3. Mod de administrare uşor -1 tabletă pe zi şi efectele pozitive apar, de obicei, din prima zi de administrare.

De ce este extractul din merişor unic?

Fructele de merişor sunt o sursă bogată de bioflavonoide, compuşi fenolici şi alte substanţe naturale. Urinal Akut conţine componen­ta activă CystiCran, o formă concentrată de extract din merişor (Vaccinium macrocarpon). CystiCran este fabricat printr-o formă unică de procesare a substanţei active, ce asigură un conţinut ridi­cat de proantocianidoli. Pentru obţinerea produsului Urinal Akut se utilizează soiuri de merişor cultivate în America de Nord, atent selecţionate pentru concentraţia ridicată de PAC.

Cantitatea de extract aferentă unei singure tablete corespunde unei cantităţi minime de 423 000 mg de fructe de merişor.

De ce este Solidago virgaurea benefică pentru sănătatea femeilor?

Solidago virgaurea (Splinuţa) provine din Europa. Această plantă este folosită (printre altele) pentru a menţine sănătatea vezicii urinare şi a tractului urinar inferior. Aceasta contribuie la menţinerea în limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureza).

De ce este Vitamina D atât de importantă?

Vitamina D este o vitamină liposolubilă, având un rol foarte impor­tant pentru organism. De exemplu, vitamina D susţine funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

Efecte:

 • Solidago virgaurea (Splinuţă) contribuie la menţinerea în limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureza);
 • Solidago virgaurea (Splinuţă) ajută la menţinerea sănătăţii vezicii urinare şi a tractului urinar inferior;
 • Vitamina D susţine funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 capsulă pe zi, luată cu o cantitate suficientă de lichid.

Urinal Akut nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice.

2. Urinal TEST - Test rapid pentru depistarea infecţiilor urinare

Infecţia de tract urinar este o infecţie provocată de agenţi patogeni (fungi, bacterii, paraziţi) care afectează o parte a tractului urinar. Infecţiile tractului urinar sunt de 10 ori mai frecvente în rândul femeilor decât al bărbaţilor. Mai mult de 50% din femei suferă de infecţie urinară în timpul vieţii şi, în aproximativ 40% din cazuri, infecţia reapare într-o perioadă de 6 luni. Simptomele infecţiei pot varia în funcţie de localizare, vârstă şi sex.

Infecţiile tractului urinar sunt de obicei cauzate de migrarea unor bacterii care se află în mod normal în intestin (Escherichia Coli) în uretră (tubul care transportă urina de la vezică spre exterior). Aceste bacterii pot provoca infecţii atât la nivelul tractului urinar, cât şi la nivelul rinichilor. Circa 80% din totalul infecţiilor urinare sunt determinate de bacteria E. coli. PH-ul urinei normale variază între 5, 8 - 6, având un aspect clar, transparent, de culoare galbenă.

SIMPTOME

Infecţiile tractului urinar superior (pielonefrite) apar lanivelul rinichilor şi au ca simptome:

Infecţiile tractului urinar inferior (cistită, uretrită) apar la nivelul vezicii urinare şi uretrei şi au ca simptome:

- durere la nivelul spatelui;

- nevoie frecventă de a urina;

- stare de agitaţie;

- senzaţie de arsură sau crampe în partea inferioară a abdomenului;

- febră şi/sau frisoane;

- senzaţie de arsură în timpul urinării;

- greaţă;

- urină tulbure, urât mirositoare;

- vărsături.

- sânge în urină.

CAUZE:

 • Igiena necorespunzătoare a zonei genitale;
 • Boala de reflux a vezicii urinare;
 • Diabet;
 • Consum scăzut de lichide;
 • Proceduri care implică utilizarea de catetere şi stenturi, în urma cărora pot apărea infecţii urinare.

CITIŢI CU ATENŢIE PROSPECTUL ÎNAINTE DE UTILIZARE.

Producător: WALMARK, Cehia

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos