Produsul a fost adaugat in cos

Urinal Hot Drink, 12 pliculeţe

Cod produs: 857

Producător: Wallmark

26.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Urinal Hot Drink este un produs de calitate cu gust excelent şi miros plăcut. Urinal Hot Drink este forma alternativă a produsului Urinal capsule. Forma lichidă sub care se găseşte produsul a fost special concepută pentru persoanele care nu agrează sau care au probleme cu administrarea tabletelor. Urinal Hot Drink vă ajută să creşteţi cantitatea de lichid consumată.

Substanţa activă Nutrieran, concentrat uscat din suc de merişor (Vaccinium macrocarpon) este un fruct originar din America de Nord.

Urinal Hot Drink conţine sustanţa activă Nutrieran - concentrat uscat din suc de merişor. Nutrieran din Urinal Hot Drink asigură cantitatea optimă de substanţe active ce garantează calitatea şi eficienţa produsului. Merişorul conţine, de asemenea, antioxidanţi naturali, care ajută la pro­tejarea celulelor şi a ţesuturilor de radicalii liberi.

Cantitatea de suc uscat corespunzătoare porţiei zilnice repre­zintă echivalentul a 30.000 mg merişor.

Proprietăţi

  • Urinal Hot Drink poate fi administrat în asociere cu tratamentul cu antibiotice, dar mai ales ca protecţie naturală (datorită antioxidanţilor naturali din merişor).
  • Urinal Hot Drink este recomandat a se administra pe termen lung.
  • Urinal Hot Drink conţine substanţe active naturale şi nu prezintă efecte secundare în urma administrării pe termen lung.
  • Urinal Hot Drink contribuie la suplimen­tarea cantităţii de lichid din organism.

Efecte

  • Contribuie la suplimentarea cantităţii de lichid din organism.
  • Protecţie naturală (datorită antioxidanţilor naturali din merişor).
  • Recomandat pe termen lung.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, după masă, câte 1 pliculeţ de 3 ori pe zi, dizolvat în 200 ml de apă fierbinte. Urinal Hot Drink poate fi preparat şi rece, dacă se doreşte.

Urinal Hot Drink nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice. În situaţia infecţiilor acute, tratate cu antibiotice, Urinal Hot Drink poate fi folosit în paralel cu acestea.

Atenţie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi porţia zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui re­gim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se administra copiilor sub 3 ani.

Producător: WALMARK, Cehia

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos