Produsul a fost adaugat in cos

PoxClin Spuma racoritoare pentru varsat de vant 100 ml

Cod produs: 5584

37.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Spuma Răcoritoare PoxClin a fost creată pentru a diminua simptomele vărsatului de vânt pe suprafeţe mari de piele. Întinderea unor substanţe vascoase cum ar fi cremele şi unguentele poate duce la spargerea veziculelor. Spuma Răcoritoare este uşor de întins, fără a provoca aproape nicio fricţiune a zonelor sensibile. Spuma Răcoritoare furnizează un efect instantaneu de răcire a pielii, lucru care calmează senzaţia de mâncărime. Produsul poate fi aplicat de câte ori e necesar pentru a ţine senzaţia de mâncărime sub control.

PoxClin conţine complexul 2QR, un antibatericid  bioactiv. Această substanţă blocantă ajută sistemul imunitar natural al pielii copilului, blocând bacteriile dăunătoare. Antibactericidul din PoxClin este o polizaharidă derivată din planta Aloe barbadensis. Blochează bacteriile dăunătoare din mediul înconjurător şi astfel protejează pielea de atacul lor. Acesta, spre deosebire de majoritatea antibioticelor şi antisepticelor este un proces complet natural şi nu implică substante chimice toxice. 2QR este o alternativă sigură la antiseptice şi antibiotice.

Avantajele Spumei Răcoritoare PoxClin şi ale 2QR:

- Nu conţine chimicale dăunătoare şi substanţe toxice

- Blochează bacteriile dăunătoare şi microbii şi îi împiedică să cauzeze infecţii

- Previne formarea de cicatrice

- Accelerează procesul natural de vindecare

- Nu dă rezistenţă

- Nu are efecte adverse negative

- Este non-toxică

- Furnizează un efect de răcorire instantanee pentru o amelioare imediată a simptomelor vărsatului de vânt

- Poate fi folosit pe pielea lezată şi zgâriata.

Mod de utilizare:

Pentru tratamentul unor suprafeţe mari de piele afectate de vărsat de vânt:

Aplicaţi o cantitate generoasă de Spumă Răcoritoare PoxClin de trei ori pe zi sau ori de câte ori e nevoie de atenuarea simptomelor. Aplicaţi spuma uşor pe piele – nu frecaţi. Spuma Răcoritoare PoxClin este o spumă uşoară care va fi imediat absorbită de piele.

Pentru prevenirea cicatricelor: O aplicare mai frecventă a spumei creşte eficienţa. Spuma atenuează senzaţia de mâncărime şi protejează pielea, rezultând o tentaţie mai mică de a se scărpina şi mai puţine infecţii. Este recomandat ca spuma să fie aplicată înaintea schimbării hainelor şi de fiecare dată când e necesară atenuarea mâncărimii.

Recipientul PoxClin cu spumă conţine 100 ml de Spumă 100% naturală. Spuma Răcoritoare PoxClin are o aromă uşoară şi plăcută ca rezultat al extractului de lavandă şi muşeţel.farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos