Produsul a fost adaugat in cos

Bianacid 45 capsule

Cod produs: 4706

Producător: Aboca

53.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Bianacid Aciditate și Reflux este un dispozitiv medical pe bază de complexe moleculare vegetale și minerale, care are o acțiune protectoare și calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, util în combaterea rapidă a arsurilor, durerilor, senzației de aciditate sau a simptomelor tipice iritării și inflamării mucoasei.

Indicații:

Bianacid Aciditate și Reflux este recomandat pentru tratamentul problemelor legate de aciditate, cum ar fi arsurile, durerea, refluxul gastroesofagian și gastrita.

Este recomandat și în tratamentul simptomelor asociate dispepsiei (digestiei dificile), cum ar fi arsurile, senzația de plenitudine și meteorismul.

Bianacid poate fi util pentru prevenție, în situațiile care pot produce iritația mucoasei (administrarea de medicamente antiinflamatoare/analgezice nesteroidiene, perioade de stres fizic-psihic, schimbări de anotimp, alimentație și stil nesănătos de viață).

Produsul poate fi administrat și în timpul sarcinii și alăptării și copiilor peste 6 ani.

Mod de utilizare: se administrează un comprimat la nevoie, lăsându-l să se topească în gură.
În caz de reflux gastroesofagian, se recomandă administrarea unui comprimat după mesele principale și a unuia seara, înainte de culcare.

În cazul arsurilor și senzației de plentitudine, asociate cu digestia dificilă (dispepsiei), se recomandă administrarea unui comprimat după masă.

În toate cazurile, dacă este necesar, administrarea poate fi repetată de mai multe ori pe zi, chiar și la intervale scurte.

Produsul poate fi consumat și de către copii, începând cu vârsta de 6 ani, cu aceeași posologie.

Compoziție:

Poliprotect (complex molecular sinergic din polizaharide (obținute din Aloe Vera, Malva sylvestris și Althaea officinalis) și minerale naturale Limestone și Nahcolite, zahăr din trestie, gumă arabică, aromă naturală de mentă.

Precauții:

Nu utilizați în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente. 
Vă recomandăm să administrați produsul la interval de cel puțin două ore de alte medicamente, în special tetracicline.

Conținutul de glicirizină datorat lemnului-dulce este mai mic decât cantitatea raportată ca fiind cauza unei posibile creștere a tensiunii

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: ABOCA, Italia.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos