Alinan Happy Drink 12 plicuri

Fiterman Pharma
16.50 Lei

Colief picaturi 15 ml

112.00 Lei

Protectis picaturi 5 ml

BioGaia
59.00 Lei

Colief picaturi 7 ml

67.00 Lei

Hipp Ors Solutie de rehidratare Morcov si Mucilag de orez...

Gesellschaft Herford...
7.00 Lei

Hipp Ors Solutie de rehidratare orala pe baza de mar 200 ml

Gesellschaft Herford...
7.00 Lei

Baby Drink 12 plicuri

Pharco
11.50 Lei

Baby Care 10 plicuri

Sprint Pharma
10.00 Lei

Bio-Sun Colic, picături orale 10 ml

Sun Wafe Pharma
59.00 Lei

Anticolici

Conform statisticilor, 25% dintre nou-nascuti sufera din cauza colicilor intestinale. De cele mai multe ori, aceasta problema poate aparea inca din primele saptamani de viata ale celui mic si dispar abia dupa 3-4 luni. Atunci cand copilul plange in mod frecvent, este agitat si chiar iritat, este foarte probabil sa sufere de colici. Durerile provocate de colici apar dupa-masa sau seara, insa aceasta nu este numaidecat o regula.

In ceea ce priveste cauzele care duc la aparitia coliciori la bebelusi, se crede ca aceasta problema este declansata de imaturitatea sistemului digestiv a celui mic. Astfel apare o cantitate mare de gaze intestinale care provoaca dureri abdominale.

Desi colicile  nu pun viata sugarului in pericol, suferinta copilului poate fi foarte apasatoare pentru parinti. Drept urmare, interventia pentru prevenirea agravarii colicilor este obligatorie!

In oferta Farmaciei Arsene poti gasi o gama variata de produse anticolici pe care le poti folosi pentru ameliorarea si prevenirea durerilor provocare de colici. Foloseste-le si tu pentru a-ti proteja copilul de aceasta problema suparatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos