Produsul a fost adaugat in cos

Hipp Ors Solutie de rehidratare Morcov si Mucilag de orez 200 ml

Cod produs: 5714

7.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

HiPP ORS 200, aliment dietetic gata preparat, pe bază de morcovi şi mucilagiu de orez, pentru suplimentarea orală cu apă şi minerale. Terapia depinde de severitatea diareei. Se va folosi doar în contextul unei prescripții medicale.

Realimentarea după Rehidratare

Rehidratare:

În diareea uşoară şi moderată (pierderi moderatede apă): 20-30 ml ORS 200 pe kg greutate corporală(GC) în diareea ușoară şi 30-80 ml/kg GC în diareea moderată, în primele 3-4 ore (etapa de rehidratare).

În caz de diaree severă: Este absolut necesar să consultați medicul. ORS 200 poate fi, de asemenea,folosit complementar terapiei intravenoase de înlocuirea pierderilor de lichide.

Realimentarea:

Sugarii alăptați ar trebui să fie alăptați la cerere, de la început, în paralel cu administrarea ORS 200. În intervalul dintre mesele de lapte, ORS 200 se administrează în porții mici.

Copiii nealăptați mai mici de 6 luni vor primi, după etapa de rehidratare, formula de lapte obişnuită.

Copiii care au început deja diversificarea alimentației vor primi formula de lapte obişnuită şi hrana pentru diversificare în cantitate şi concentrație completă,după etapa de rehidratare. În cazuri severe realimentarea poate fi reluată gradual.

Copiii mai mari vor primi inițial o dietă uşoară şi ceaiuri.

Sucurile cu un conținut crescut de zahăr (zaharoză,fructoză, sorbitol) ar trebui evitate. Dieta va revenila normal după două până la maxim cinci zile.

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos