Vitamina E, 400 UI, 50 capsule gelatinoase moi

Solaray
54.00 Lei

Antioxidantii reprezinta o gama de molecule care au rolul de protectie impotriva oxidarii. Antioxidantii sunt, de asemenea, foarte utili in lupta impotriva semnelor vizibile ale imbatranairii.

Factori precum razele UV sau efectele poluarii pot declansa procesul de oxidare. Utilizarea frecventa a produselor cu protectie solara precum si a suplimentelor cu antioxidanti incetineste procesul de imbatranirii iar tenul va avea mereu un aspect frumos si sanatos.

In compozitia pielii umane putem gasi antioxidanti naturali, insa acestia sunt expusi multor factori perturbatori,  de aceea se recomanda o suplimentare zilnica de antioxidanti benefici pentru piele.

Cei mai populari antioxidanti sunt vitamina C, vitamina E, seleniul , betacaroten, resveratrolul. Este foarte important sa oferim organismului cantitatea suficienta de antioxidanti, pentru a putea lupta mai usor impotriva proceselor de imbatranire.

Antioxidantii sunt benefici si pentru fortificarea sistemului imunitar, scazand riscurile aparitiei unor boli grave precum cancerul si totodata pot preveni infectiile.

  Produsul a fost adaugat in cos