Produsul a fost adaugat in cos

Protesud cremă 40ml

Cod produs: 483

Producător: Vectem S.A.

19.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Reglează sudoraţia. Previne afecţiunile cauzate de transpiraţie. Acţiune deodorizantă. Protesud cremă conţine ingrediente care combat hiperhidroza şi bromhidroza, ce acţionează la trei niveluri: Reglează transpiraţia excesivă, reducând disconfortul şi riscul apariţiei altor afecţiuni cutanate consecutive; Absoarbe umiditatea locală; Previne fermentarea transpiraţiei, împiedicând apariţia mirosului caracteristic.

Transpiraţia excesivă este cauza unui important disconfort la serviciu, în timpul activităţii sportive şi în viaţa socială cotidiană. La persoanele predispuse sau la cei care lucrează în mediu cald sau umed, cel mai mic efort fizic este suficient pentru a declanşa transpiraţia.

Pe zonele descoperite ale corpului sau cele în care este nestân­jenită, transpiraţia nu pune probleme, dar în zonele de unde nu se poate evapora uşor, sudoarea înmoaie pielea. La axile şi la ni­velul picioarelor, transpiraţia fermentează sub acţiunea bacteriilor saprofite, producând un miros neplăcut. O bună igienă nu este suficientă. În asemenea cazuri, după spălare trebuie aplicată o cremă care va reduce sudoraţia la nivel tolerabil, prevenind macerarea pielii şi stopând apariţia mirosului neplăcut.

Protesud nu obturează porii pielii şi nu produce furuncule axilare. Igiena zilnică elimină cu uşurinţă resturile cremei.

INDICAŢII

Picioare - Previne transpiraţia excesivă, fisurile, macerarea pielii şi mirosul neplăcut.

Axile - reduce transpiraţia excesivă şi mirosul neplăcut.

UTILIZARE

După spălare sau după duş, aplicaţi crema cu grijă şi în cantităţi mici, întinzând-o cu buricele degetelor.

Pentru a pătrunde mai uşor în piele, este indicat să se aplice crema pe pielea încă umedă după spălare.

Crema rămasă pe degete se îndepărtează uşor prin clătire cu apă.

Utilizarea zilnică a Protesud cremă e recomandată în special în pe­rioada estivală a anului.

PRECAUŢII

A nu se aplica pe zone de piele iritată sau afectată.

 

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

PRODUCĂTOR: VECTEM S.A.

Cumparate frecvent impreuna:

59.00 Lei
36.50 Lei
19.00 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos