Produsul a fost adaugat in cos

Sedepril 20capsule

Cod produs: 152

Producător: Fiterman Pharma

28.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

SEDEPRIL conţine o combinaţie de extracte vegetale standardizate care protejează organismul faţă de stres şi de efectele distructive ale acestuia.

Recomandări : nelinişte, iritabilitate, stres, stări de tensiune sau epuizare nervoasă (inclusiv cele caracteristice sindromului premenstrual sau cele care apar în menopauză sau premenopauză); stări depresive uşoare şi medii; oboseală cronică, sindrom astenic.

Stilul de viată solicitant, caracteristic societăţii modeme, predispune la stres şi consum nervos.

Răspunsul fiziologic la stres este realizat prin intermediul sistemului nervos şi sistemului endocrin care eliberează o serie de substanţe, cum ar fi hormonul de stres (cortizolul) şi neurotransmitătorii (adrenalină, noradrenalinâ), care induc o stare de alertă.

Menţinerea unor niveluri crescute ale hormonului de stres pe perioade extinse de timp se asociază cu instalarea stărilor depresive, oboseala cronică, afectarea funcţiilor cerebrale cognitive, scăderea imunităţii organismului etc.

Utilizată de secole în medicina tradiţională a popoarelor din nordul Europei şi Asiei pentru proprietăţile sale antistres-adaptative, rhodiola a captat în ultimele decenii atenţia cercetătorilor din domeniul medical şi a fost subiectul a numeroase studii clinice care i-au confirmat calităţile deosebite.

Cercetătorii au demonstrat că principiile active din extractul de rhodiola, rosavinele şi salidrozida, contribuie la reglarea nivelului de cortizol şi de neurotransmiţători şi ajută astfel la restabilirea echilibrului nervos, la creşterea randamentului în situaţii de oboseală şi stres, precum şi la îmbunătăţirea stării generale a organismului.

Plantă medicinală autohtonă, cunoscută ca remediu eficient în ameliorarea tulburărilor de origine nervoasă, melisa ajută la instalarea unei stări de relaxare şi calm, necesară restabilirii echilibrului emoţional.

Conţinut

Extract de rhodiola (Rhodiola rosea) standardizat în rosavine şi salidrozidă, 250 mg şi Extract de melisă (Melissa officinalis) standardizat în acid rozmarinic 50 mg.

Mod de administrare

1 capsulă de două ori pe zi, după masă.

Se recomandă administrarea preferabil la micul dejun şi prânz, pentru a reduce nivelul de stres şi a conferi energia necesară desfăşurării activităţilor zilnice.

Durata de administrare:

  • 2-4 săptămâni în stări de tensiune nervoasă, nelinişte, anxietate.
  • 4-6 săptămâni în stări depresive, oboseală cronică, sindrom astenic.

Dacă simptomatologia persistă după 14 zile de administrare, adresaţi-vă medicului!

Precauţii la utilizare

Nu se recomandă administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la ingrediente.

Nu se recomandă copiilor cu vârste sub 12 ani.

În absenţa datelor de siguranţă privind administrarea în timpul sarcinii şi alăptării, nu se recomandă utilizarea produsului pe această perioadă.

Producător: FITERMAN Iaşi, România.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos