Avene Apa termala 3x50ml

Avene
47.50 Lei

Avene Apa Termala 300ml+300ml Promotie

Avene
72.00 Lei 110.00 Lei
  • - 35%

Apa termala

Apa termala este o apa cu un continut bogat de minerale obtinuta de la izvoarele termice aflate la o adancime considerabila. In trecut, putini erau cei care se puteau bucura de proprietatile miraculoase ale apei termale, insa acum aceasta este tot mai prezenta in farmacii .

Compozitia bogata in minerale (calciu, magneziu, potasiu, sodiu) a apei termale prezinta beneficii considerabile pentru hidratarea pielii si nu numai.

Mai mult decat atat, apa termala mai poate fi folosita si pentru proprietatile sale de calmare, in cazul pielii iritate sau in cazul ranilor si lupta tototdata impotriva arsurilor solare.

In industria cosmeticelor, apa termala se regaseste pe lista de ingrediente a multor dintre produse. Aceasta ajuta la fixarea machiajului, ofera stralucire pielii dar si un aspect neted.

Poti folosi apa termala din oferta noastra pentru a te bucura de numeroasele beneficii pe care aceasta le are pentru ten. In oferta noastra puteti gasi apa termala La Roche Posay dar si apa termala Avene, doua branduri foarte apreciate pentru calitatea produselor pe care le realizeaza.

  Produsul a fost adaugat in cos