Aller-Care sirop 118.5 ml

Child Life
89.50 Lei

Allerdep sirop 150 ml

Erbozeta S.p.A.
44.50 Lei

Astha 15 sirop 200 ml

Sun Wafe Pharma
41.00 Lei

Sniztop 30 comprimate

BIONIKA PHARMACEUTICALS
42.00 Lei

Astha 15 120 capsule

Sun Wafe Pharma
88.00 Lei

Alergonat 60 capsule

Herbagetica
31.00 Lei

Astm si alergiile

Desi nu este o problema de sanatate noua, cauza aparitiei astmului inca nu este cunoscuta pe deplin. Se crede ca este cauzat de mai multi factori ereditari si factori de mediu. Un lucru este insa sigur: sansele de a dezvolta aceasta boala este mai ridicat atunci cand ai rude care sufera de astm.

Astmul este o boala incadrata in categoria bolilor cronice care nu pot fi tratate. Cu toate acestea, daca este urmat tratamentul corect, simptomele sale sunt controlabile.

Exista forme de astm mai grave dar si mai usoare, iar simptomele sale nu apar constant. Ignorand insa tratamentul pentru astm, acesta se poate inrautati.

Eczemele si alergiile la diferite alimente in perioada copilariei cresc sansele de a dezvolta astm. De asemenea, alergia la polen, la praf sau la animale contribuie la cresterea posibilitatii de a dezvolta aceasta problema de sanatate.

Alergiile alimentare sunt raspunsuri imune exagerate la alimente, cele mai adesea la proteinele din lapte, oua,alune , faina (la copii mici) sau la diferite nuci sau fructe de mare. Manifestarile includ dermatite atopice,simptome gastrointestinale sau respiratorii si pot merge pana la soc anfilactic.

Tratamentul se face prin eliminarea din dieta a alergenului.

  Produsul a fost adaugat in cos