5 recomandari pentru protectie solara cu factor de protectie SPF 50+ pentru vara aceasta

creme protectie solara

Vara este mai aproape ca oricand, iar inceputul sezonului cald inseamna ca trebuie sa cautam produsele potrivite pentru protectie solara.

Produsele cu factor de protectie solara sunt recomandate de catre medicii dermatologi, deoarece se dovedesc a fi foarte eficiente pentru a ne garanta protectia solara atat de necesara zilnic.

Avem, de asemenea, cateva recomandari de protectie solara, insa inainte de toate ,trebui sa intelegem ce inseamna SPF (sun factor protection=factor de protectie solara).

Ce inseamna SPF pentru produsele de protectie solara?

SFP reprezinta protectia impotriva radiatiei ultraviolet B (UVB) din spectrul razei de lumina ce este transmisa de soare spre planeta noastra. UVB poate provoca arsuri ale pielii si alte urmari cu implicatii pentru sanatate.

 

Ce inseamna atunci cand o protectie solara este 50+?

Un produs SPF 50 te protejeaza de 98% din radiatiile UV „care ard” sau care penetreaza pielea.

Intrucat un SPF 50 te protejeaza de 98% din razele UVB si nimic nu ofera protectie 100%, nu exista nici o semnificatie statistica pentru utilizarea unui SPF de peste 50. Produsele cu valori mai mari ale SPF pot induce in eroare si pot oferi consumatorilor un fals sentiment de securitate.

Atunci cand clientii vad un produs comercializat ca SPF 100+, unii ar putea crede ca inseamna ca sunt protejati de 100% din razele UVB sau ca produsul va functiona toata ziua. Nu exista un astfel de lucru ca o blocare totala a radiatiilor soarelui - si toate produsele trebuie sa fie reaplicate in conformitate cu recomandarile specialistului dumneavoastra medical( medic sau farmacist).

De asemenea, un SPF 50 ofera un nivel de protectie ridicat .Un SPF 15 acopera 93% din razele UVB, iar SPF 30 acopera 97% din razele UVB. Exista deci o diferenta destul de mare intre SPF 15 si 30.

Iata care sunt recomandarile noastre de solutii pentru protectie solara cu factor de protectie SPF +50:

 

1. Vichy Ideal Soleil Spf 50+ Crema Antioxidanta 3in1 50ml

 

Vichy Ideal Soleil Spf 50+ Crema Antioxidanta 3in1 50ml

 

Vichy Ideal Soleil Spf este un produs cu protectie ridicata care poate fi aplicat pentru toate tipurile de ten. Acesta garanteaza o protectie completa impotriva razelor solare dar si impotriva imbatranirii.

Este un produs 3 in 1, in a carui formula regasim extract de Camu Camu, foarte bogat in vitamina C. Are rol antioxidant si totodata ofera tenului un aspect foarte placut si natural.

Se aplica inainte de a te expune la soare iar mai apoi trebuie reaplicat la fiecare 2 ore.

Vichy Ideal Soleil Spf 50+ Pret

 

2. Uriage Bariesun Crema Colorata Spf 50+ 50ml

 

Uriage Bariesun Crema Colorata Spf 50+ 50ml

Un alt produs pe care il recomandam pentru protectia tenului impotriva razelor solare, cu SPF 50+, este Uriage Bariesun.

Acesta este recomandat pentru fata, in mod special pentru tipurile de ten sensibile sau normale.

Pe langa rolul de protectie solara, aceasta crema mai ajuta si la hidratarea tenului, garantand totodata protectia impotriva radicalilor liberi.

Uriage Bariesun Crema Colorata SPF 50+ se aplica inainte de expunerea la soare si se reaplica la fiecare 2 ore petrecute la soare.

Crema Uriage Bariesun SPF 50+ Pret OFERTA

 

3. A-derma Protect Crema Spf 50+ 40ml

 

A-derma Protect Crema Spf 50+ 40ml

A-Derma Protect Crema SPF 50 + x 40ml este un produs care garanteaza o protectie inalta impotriva razelor UVA+UVB. Poate fi folosit in cazul pielii foarte uscate, atat la copii cat si la adulti.

De asemenea, aceasta crema este foarte utila si pentru cresterea barierei cutanate. Ca mod de aplicare, A-Derma Protect Crema SPF 50 + x 40ml se aplica de fiecare data inainte de expunerea la soare si refoloseste de fiecare data cand este nevoie.

Are un parfum subtil si nu contine parabeni sau fenoxietanol.

A Derma Protect Crema SFP 50+ Pret

 

4. Vichy Ideal Soleil Spf 50+ Spray Protector Invizibil 75ml

 

Vichy Ideal Soleil Spf 50+ Spray Protector Invizibil 75mlVichy Ideal Soleil Spf 50+ Spray Protector Invizibil 75ml

Ideal Soleil Spf 50+ este un produs foarte eficient impotriva razelor solare de la Vichy care iti poate proteja tenul in orice moment al zilei.

Are rol calmant, fortifiant, antioxidant si regenerant. Un avantaj important al sprayului Vichy Ideal Soleil Spf 50+ este faptul ca nu ingrasa si nici nu ofera tenului un aspect lucios si neplacut.

Vichy Ideal Soleil Spf 50+ garanteaza protectie impotriva razelor UVB si UVA in orice moment al zilei. Se aplica inainte de expunerea la soare.

Vichy Ideal Soleil Spf 50+ OFERTA

 

 

5. Avene SPF50 Spray Piele Sensibila 200ml

 

Avene SPF50 Spray Piele Sensibila 200ml

Avene SPF50 este un spray cu rol de protectie ridicata impotriva razelor UVB si UVA dedicat in mod special tenului sensibil. Poate fi folosit si la nivelul corpului, fiind recomandat mai ales datorita faptului ca are un numar minim de filtre chimice.

Prezinta o rezistenta ridicata la apa si se aplica inainte de expunerea la soare in mod generos.

Avene SPF50 Spray Piele Sensibila 200ml Pret

 

Protejeaza-ti pielea impotriva razelor solare cu ajutorul produselor recomandate mai sus pentru un ten sanatos si atragator.

Ultimile stiri

  Produsul a fost adaugat in cos