Gelurile pentru dentiția bebelușilor – Avantaje

 

La bebeluși dentiția își face simțită prezența încă de la vârsta de 4 luni, însă poate întârzia chiar și până la vârsta de un an. Este o perioadă dificilă atât pentru bebeluș cât și pentru părinți, cei care trebuie să facă totul pentru a-i alina durerea celui mic. Iar una dintre metodele cele mai eficiente de a-l scuti pe cel mic de durerile care apar odată cu erupțiile dentare este folosirea gelurilor concepute special pentru dentiția bebelușilor.

Despre acestea ne-am propus să discutăm și noi în acest articol, iar dacă vrei să afli care sunt cele mai importante avantaje ale gelurilor pentru dentiția bebelușilor, atunci ar trebui să continui lectura acestui articol.

Ce sunt gelurile pentru dentiția bebelușilor

Gelurile pentru dentiția bebelușilor au în lista de ingrediente anestezic și antiseptic, substanțe care se dovedesc a fi de mare ajutor în ameliorarea durerii și totodată reușesc să prevină apariția infecțiilor. Practic, tot ce trebuie să faci este să folosești o cantitate mică de gel pe care o vei aplica cu degetul sau folosind un tampon de vată direct pe gingii, iar astfel durerile vor dispărea, la fel și chinul bebelușului.

Totuși, este important să optezi doar pentru geluri pentru dentiție cât mai bune, sigure și cu o eficiență ridicată. Iar asta deoarece nu toate gelurile pentru dentiție oferă rezultatele dorite.

În oferta noastră poți găsi astfel de geluri pentru dentiția bebelușilor pe care ți le recomandăm datorită eficienței lor care nu a întârziat niciodată să apară:

TOP 3 cele mai bune geluri pentru dentiția bebelușilor

Dacă te-ai decis să intervii pentru ameliorarea durerilor provocate de erupțiile dentare folosind doar produse de cea mai bună calitate, sigure și eficiente, Farmacia Arsene ți-a pregătit câteva recomandări.

Iată care sunt cele mai bune 3 geluri pentru dentiția bebelușilor:

Anaftin Baby Gel Gingival 10 ml

Unul dintre cele mai bune geluri pentru dentiție disponibile la ora actuală pe piață este Anaftin Baby Gel Gingival. Iar pe site-ul nostru îl vei putea găsi la cel mai bun preț.

Acesta face parte din categoria gelurilor bioadezive, iar eficiența sa este una foarte satisfăcătoare. Formează cu ușurință o peliculă invizibilă a cărei rol este aceea de a proteja gingiile celui mic. Durerea este redusă, la fel și roșeața.

Aplicatorul este foarte practic, datorită perilor din silicon cu ajutorul cărora gingiile pot fi masate ușor, alungând astfel starea de disconfort.

Este un produs care nu conține anestezice locale, medicamente, alcool și nici zahăr.

Multi-Mam Baby Dent Gel 15ml

Un alt gel foarte bun pentru calmarea durerii și reducerea inflamației atunci când apar erupțiile dentare la copii este și Multi-Mam BabyDent. Acesta reduce inflamațiile și reduce disconfortul. Este ușor de aplicat, 100% inofensiv și reușește să neutralizeze bacteriile, calmând astfel durerile. Mai mult decât atât, trebuie să subliniem faptul că se obține în cea mai mare parte din plante.

Pansoral Gel de Masaj Gingival pentru Copii 15ml

Iar cel de-al treilea produs pe care ți-l recomandăm pentru dentiția copiilor este Panasoral Gel. Acesta este indicat în cazul erupțiilor dentare, având efect de calmare și de decongestionare a gingiilor.

Avantajele gelurilor pentru dentiția bebelușilor

Iar dacă te întrebi care sunt cele mai importante avantaje ale acestor geluri, iată câteva dintre ele:

Calmează durerile provocate de erupțiile dentare;

Decongestionează gingiile;

 

 Neutralizează bacteriile;

Sunt 100% inofensive; 

Sunt simplu de aplicat;

Protejează gingiile;

Au prețuri accesibile;Reduce inflamațiile.

Te-am convins că trebuie să ai și tu numaidecât un astfel de gel în casă pentru perioada în care va interveni dentiția bebelușului? Atunci te invităm să descoperi oferta noastră de produse utile în acest caz.

 

Ultimile stiri

  Produsul a fost adaugat in cos