Produsul a fost adaugat in cos

Arterin 60 comprimate

Cod produs: 863

Producător: Omega Pharma

82.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Arterin este recomandat persoanelor care doresc să-şi menţină concentraţiile normale ale colesterolului din sânge, utilizând o substanţă activă din sursă naturală.

CE ESTE ARTERIN?

Arterin este o soluţie eficientă şi bine tolerată, pentru menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului. Arterin conţine Monacolin K din Drojdie roşie de orez, care contribuie la menţinerea nivelurilor normale ale colesterolului. Arterin are un conţinut standardizat de Monacolin K şi este testat pentru absenţa micotoxinelor citrinină şi aflatoxină, ceea ce garantează calitatea unică a Arterin.

Compoziţie: Drojdie roşie de orez ce conţine Monacolin K,

Drojdia roşie de orez provine dintr-o ciupercă microscopică, Monascus purpureus, crescută pe orez. Acest microorganism produce un pigment caracteristic roşu, care dă şi numele drojdiei. În plus faţă de utilizarea sa culinară (colorant şi aromatizant), Drojdia roşie de orez este folosită de secole în medicina tradiţională chineză. Principalul ingredient este Monacolin K, substanţă activă din sursă naturală, o soluţie pentru gestionarea colesterolului într-un mod eficient şi uşor de tolerat.

Mod de administrare

Exclusiv pentru adulţi: 1 comprimat pe zi, în timpul meselor, preferabil seara.

Atenţionări

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se administra în timpul sarcinii sau alăptării. Nu este recomandat în cazul în care luaţi medicamente hipolipemiante, aveţi probleme hepatice sau renale. Nu se recomandă consumul de suc sau fructe de Grapefruit în timpul administrării acestui supliment alimentar.

Vă rugăm să citiţi prospectul înainte de a utiliza Arterin şi să-l păstraţi cu atenţie, deoarece conţine informaţii importante.

Producător: OMEGA Pharma.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos