Produsul a fost adaugat in cos

Doppelherz Aktiv Omega-3 + Anghinare, 30 capsule

Cod produs: 749

Producător: Doppel herz

26.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

EPA şi DHA contribuie la funcţia normală a inimii. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenilor.

Capsulele de Doppelherz aktiv Omega-3 + Anghinare conţin o combinaţie echilibrată de 500 mg ulei de somon cu concentrat de anghinare obţinut din 4000 mg anghinare, plus vitamine.

Exerciţiul fizic suficient şi o dietă adecvată sunt componente importante ale unui mod de viată sănătos. O dietă dezechilibrată conţine adesea prea mulţi acizi graşi nesaturaţi, grăsimi animale sau colesterol. Frecvent, se întâmplă ca alimentaţia să conţină o cantitate insuficientă de acizi graşi polinesaturaţi esenţiali, precum acizii graşi Omega-3, care nu sunt produşi în organism prin sinteză proprie.

Asupra efectului acestor nutrienţi a fost atrasă atenţia printr-un fenomen din Groenlanda. Deşi eschimoşii nu se hrănesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterală şi prea grasă, ei rămân adesea activi şi sănătoşi până la vârste înaintate. O mare parte a nutriţiei lor constă în peşti care cresc în apă rece şi care sunt deosebit de bogaţi în acizi graşi Omega-3.

Este important ca organismul să primească în mod constant o cantitate suficientă de acizi graşi polinesaturaţi Omega-3, dar nu toată lumea poate consuma peşte, cel puţin de două ori pe săptămână.

Cei mai importanţi reprezentanţi ai acestora sunt DHA (acid docosahexaenoic) şi EPA (acid eicosapentaenoic); ei se găsesc în cantitate mare în anumiţi peşti care trăiesc în apă rece.

Anghinarea are o tradiţie îndelungată în regiunea mediteraneană şi este nu numai un aliment apreciat, dar din antichitate este o plantă folositoare pentru menţinerea sănătăţii. Proprietăţile asupra digestiei sunt cunoscute din antichitate. Ea conţine şi principii amare, pe aceste proprietăţi bazându-se calităţile digestive ale tonicelor cunoscute sub denumirea de bitter digestiv, care este indicat a fi consumat după o masă bogată în grăsimi.

Vitamina B6 şi Acidul pantotenic sunt două vitamine din grupul Vitaminelor B, care contribuie la metabolismul energetic normal şi la reducerea oboselii şi a extenuării. în plus, Vitamina B6 contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Compoziţie: O capsulă conţine: 500 mg ulei de somon, 128 mg pulbere din frunze de Anghinare, 1 mg Vitamina B6, 5,9 mg Vitamina E, 1,5 mg Acid pantotenic.

Mod de administrare:

Se administrează 2 capsule nemestecate zilnic, în timpul mesei, cu suficient lichid.

Atenţionări:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Queisser Pharma, Germania.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos