Produsul a fost adaugat in cos

Doppelherz Aktiv Omega-3 Cardio, 60 capsule

Cod produs: 191

Producător: Queisser PHARMA

61.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 Cardio conţin ulei de somon cu 30% acizi graşi Omega-3. Acidul folic contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală a inimii.

Exerciţiul fizic suficient şi o dietă adecvată sunt componente importante ale unui mod de viaţă sănătos. O dietă dezechilibrată conţine adesea prea mulţi acizi graşi nesaturaţi, grăsimi animale sau colesterol. Frecvent, se întâmplă ca alimentaţia să conţină o cantitate insuficientă de acizi graşi polinesaturaţi esenţiali, precum acizii graşi Omega-3, care nu sunt produşi în organism prin sinteză proprie.

Asupra efectului acestor nutrienţi a fost atrasă atenţia printr-un fenomen din Groenlanda. Deşi eschimoşii nu se hrănesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterală şi prea grasă, ei rămân adesea activi şi sănătoşi până la vârste înaintate. O mare parte a nutriţiei lor constă în peşti care cresc în apă rece şi care sunt deosebit de bogaţi în acizi graşi Omega-3.

Este important ca organismul să primească în mod constant o cantitate suficientă de acizi graşi polinesaturaţi Omega-3. Dar nu toată lumea poate consuma peşte cel puţin de două ori pe săptămână.

Cei mai importanţi reprezentanţi ai acestora sunt DHA (acid docosahexaenoic) şi EPA (acid eicosapentaenoic); ei se găsesc în cantitate mare în anumiţi peşti care trăiesc în apă rece.

Capsulele Doppelherz Aktiv Omega-3 Cardio conţin ulei de somon cu 30% acizi graşi Omega-3.

1 capsulă Doppelherz Aktiv Omega-3 Cardio furnizează 180 mg EPA şi 120 mg DHA.

Capsulele de la Doppelherz conţin, pe lângă 1000 mg ulei de somon şi vitaminele hidrosolubile Acid folic, B1, B6, B12 şi Vitamina E, liposolubilă.

Acidul folic favorizează menţinerea unui nivel normal al homocisteinei. În această acţiune este sprijinit de Vitaminele B6 şi B12.

Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală a inimii.

Acidul folic, împreună cu Vitaminele B6 şi B12 contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. În plus, Vitaminele B1 şi B6 susţin funcţionarea normală a sistemului nervos.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (de ex., celulele cardiace).

Capsulele sunt fără miros şi gust.

Compoziţie: O capsulă conţine: 1000 mg ulei de somon (30% acizi graşi Omega-3, cu 18% acid eicosapentaenoic şi 12% acid docosahexaenoic), 300 pg Acid folic, 1,1 mg Vitamina B1, 3 mg Vitamina B6, 3 µg Vitamina B12, 10 mg Vitamina E.

Mod de administrare:

Se administrează 2 capsule zilnic, nemestecate, în timpul mesei, cu suficient lichid.

Atenţionări:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat. Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Queisser Pharma, Germania.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos