Confidentialitate

Datele obtinute de la dumneavoastra vor fi folosite in scopuri ca:

-livrarea produselor/serviciilor comandate si facturare acestora;
-pentru a lua legatura cu dumneavoastra;
-trimiterea de buletine informative periodice (newsletter)- cu aprobarea dumneavoastra.

S.C. Farmacia Arsene S.R.L. va prelua datele cu caracter personal acestea fiind necesare onorarii comenzii Dumneavoastra. Datele Dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre S.C. Farmacia Arsene S.R.L. in scopurile mentionate mai sus .

S.C. Farmacia Arsene S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrare datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice .

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa soliciati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa farmaciei, S.C. Farmacia Arsene S.R.L., Str. Aleea Pietonala George Enescu Suceava, jud. Suceava sau arsene.lucru@gmail.com.

Daca unele din datele Dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Ce Date cu Caracter Personal Putem Colecta

Date cu Caracter Personal” se refera la orice informatii care pot fi utilizate, singure sau in combinatie cu alte informatii, pentru a va identifica. Putem colecta Date cu Caracter Personal care va privesc dupa cum urmeaza:

  • In cazul in care utilizati Site-ul nostru, spre exemplu pentru a crea un cont, solicita informatii sau participa la un concurs, o promotie sau o cercetare de piata, sau pentru a cumpara un produs sau un serviciu de la noi, este posibil sa ne comunicati prenumele, numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, numarul de cont bancar, semnatura. De asemenea, in mod exceptional, anumite date cu caracter personal precum CNP ar putea fi necesare in functie de tipul de concurs / promotie / sau joc la care participati.
  • Pentru a primi comunicari promotionale sau newslettere de la noi, sau pentru ca noi sa putem efectua cercetari sau studii de piata, crea statistici, si urmari si monitoriza vanzarile si comportamentul consumatorului, sau pentru a efectua apeluri telefonice de evaluare a satisfactiei consumatorului, este posibil sa ne furnizati prenumele, numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, informatii de marketing (obisnuinte / preferinte / comportament), si sexul.
  • Atunci cand comunicati datele dumneavoastra pentru serviciile post-vanzare, inclusiv atunci cand apelati consultantii nostri, sau solicitati sau inlocuirea produsului, este posibil sa ne furnizati prenumele si numele, sexul, numarul de telefon, adresa, e-mailul, informatii de marketing (obisnuinte / preferinte / comportament, si alte date care rezulta din evaluarea clientului), informatii despre produsul dumneavoastra care necesita service (e.x. codul produsului, defecte identificate), precum si vocea dumneavoastra si alte date cu caracter personal furnizate in cadrul apelurilor catre specialistii nostri.

 

 

In situatiile de restituire contravaloare produs prelucram, de asemenea, si datele dumneavoastra bancare.

  • In cazul in care lasati un comentariu pe una dintre paginile platformei noastre de social media (e.x. o intrebare despre produsele noastre pe pagina noastra de Facebook), este posibil sa colectam respectivul comentariu, inclusiv orice Date cu Caracter Personal continute de acel comentariu (e.g., prenumele, numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza in acest proces).
  • Este posibil, de asemenea, sa primim Date cu Caracter Personal despre dumneavoastra de la diferite terte parti, cum ar fi comerciantii terti cu amanuntul, in cazul in care cumparati produsele noastre prin intermediul respectivelor terte parti, sau de la furnizorii de analize, cum ar fi Google, si retelele de publicitate (consultati Politica noastra privind Cookie-urile pentru mai multe informatii).
  • Website-ul nostru poate colecta, de asemenea, in mod automat informatii despre browser-ul sau dispozitivul mobil utilizat de dumneavoastra. Este posibil sa utilizam cookie-uri, web beacons si tehnologii similare pentru a ne ajuta sa intelegem activitatea dumneavoastra pe Site-uri. Datele pe care le colectam automat includ tipul de browser web sau dispozitiv mobil, sistemul dumneavoastra de operare, adresa dumneavoastra de IP, URL-ul paginii de destinatie si site-ul web de referinta, ora si data utilizarii Site-urilor si termenii de cautare utilizati de dumneavoastra pentru a ajunge la Site-uri. Pentru mai multe informatii despre cookie-urile si tehnologiile similare pe care le utilizam pe Site-uri, va rugam sa consultati Politica noastra privind Cookie-urile.

 

De asemenea, colectam, utilizam si distribuim date agregate precum datele statistice sau demografice in diferite scopuri. „Date agregate” se refera la informatii care pot rezulta din Datele dumneavoastra cu Caracter Personal dar care nu vor dezvalui in mod direct sau indirect identitatea dumneavoastra, e.g., date agregate referitoare la toti vizitatorii website-ului nostru. 

 

Cum utilizam Datele Dumneavoastra cu Caracter Personal

In masura permisa de lege, folosim Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in urmatoarele scopuri si pe baza urmatoarelor temeiuri legale:

 

Necesitate contractuala

Este posibil sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in cazul in care este necesara incheierea unui contract cu dumneavoastra pentru furnizarea produselor sau serviciilor noastre sau pentru executarea obligatiilor noastre conform acelui contract. De exemplu, poate fi necesar sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru:

  • a va furniza produsele si serviciile pe care le-ati solicitat pe Site-uri/prin telefon/prin intermediul comerciantilor terti cu amanuntul, inclusiv procesarea comenzilor, incasarea platilor, furnizarea de cataloage, inregistrarea retururilor si a notelor de credit si acordarea garantiei pentru produsul pe care l-ati cumparat;
  • a gestiona si mentine relatia noastra cu dumneavoastra, inclusiv pentru a raspunde la o cerere de informatii, o intrebare sau un comentariu facut de dumneavoastra si a va furniza alte servicii de asistenta pentru clienti;
  • a va permite sa participati la un concurs, o promotie, o companie organizata pe baza unor regulamente specifice sau un eveniment promovat de noi si/sau partenerii nostri de afaceri; si
  • a ne exercita si proteja drepturile care rezulta din contractul cu dumneavoastra.

 

In cazul in care nu ne furnizati anumite Date cu Caracter Personal in vederea prelucrarii descrise mai sus, este posibil sa nu putem sa va furnizam serviciul sau produsul solicitat.

Obligatie legala

Este posibil sa fim obligati prin lege sa colectam si sa prelucram anumite Date cu Caracter Personal despre dumneavoastra. De exemplu, poate fi necesar sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru:

  • a va furniza o garantie pentru produsul pe care l-ati cumparat;
  • a va oferi un premiu castigat la un concurs, o promotie, o companie organizata pe baza unor regulamente specifice;
  • a va rambursa sau inlocui produsul pe care l-ati cumparat, in cazul neconformitatii sale sau in cazul unor vicii ascunse;
  • a indeplini orice cerinte de arhivare in conformitate cu prevederile legale; si
  • a proteja drepturile in justitie si alte drepturi conform legilor aplicabile.

 

In cazul in care nu ne furnizati anumite Date cu Caracter Personal in vederea prelucrarii descrise mai sus, este posibil sa nu va putem furniza serviciul sau produsul solicitat.

Interesele noastre legitime

Este posibil sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in cazul in care acest lucru este necesar pentru interesele noastre legitime in calitate de societate, inclusiv pentru a ne gestiona, promova si imbunatati activitatea si a ne gestiona riscurile. De exemplu, este posibil sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru:

  • a efectua analize si cercetari de piata care sa ne permita sa imbunatatim website-ul si produsele noastre, contactandu-va pentru a primi feedback despre calitatea serviciilor noastre;
  • a va comunica notificari importante, precum informatii despre modificarile aduse site-ului sau a paginilor social media si actualizarile serviciilor;
  • a va informa despre noile noastre produse, servicii si oferte speciale de care consideram ca ati fi interesat, prin transmiterea de mesaje promotionale, inclusiv newslettere, prin e-mail, SMS, telefon, si/sau ale mijloace de comunicare electronica similare, cu exceptia cazului in care consimtamantul dumneavoastra este necesar pentru astfel de comunicari . In cazul in care preferati sa nu primiti aceste comunicari, urmati pur si simplu instructiunile de dezabonare din comunicarile promotionale pe care le primiti sau contactati-ne astfel cum este descris mai jos;
  • a preveni si detecta comportamente ilegale si a ne proteja sau pune in executare drepturile noastre legale, de exemplu, apararea societatii in cazul litigiilor si a tine evidenta activitatilor desfasurate.

 

Consimtamantul dumneavoastra

Putem solicita, de asemenea, in mod direct sau prin intermediul tertilor in care avem incredere, consimtamantul dumneavoastra separat pentru prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, de exemplu, atunci cand alegeti sa primiti mesaje de marketing direct de la noi.

In cazul in care am solicitat consimtamantul dumneavoastra pentru prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, puteti ulterior sa retrageti acest consimtamant in orice moment contactandu-ne la adresa contact@farmacia-arsene.ro fara a aduce atingere caracterului legal al prelucrarii bazate pe consimtamant inainte de retragerea acestuia.

In cazul in care ne furnizati Date cu Caracter Personal ale unor terte parti (cum ar fi situatia in care faceti o plangere cu privire la produsul unui membru al familiei), trebuie sa va asigurati ca ati notificat respectiva terta parte inainte de a ne comunica Datele sale cu Caracter Personal, aratandu-i aceasta Politica de Confidentialitate, explicandu-i ca Datele sale cu Caracter Personal vor fi prelucrate in conformitate cu aceasta Politica de Confidentialitate, si obtinand consimtamantul sau, daca este cazul.

 

Distribuirea Datelor Dumneavoastra cu Caracter Personal catre Terte Parti

In principiu, nu distribuim sau nu divulgam Datele dumneavoastra cu Caracter Personal catre terte parti. Cu toate acestea, este posibil sa divulgam Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in urmatoarele cazuri:

  • Furnizorilor de servicii. Este posibil sa divulgam Datele dumneavoastra cu Caracter Personal societatilor care presteaza servicii sau au un contract comercial cu noi, si societatile care lucreaza impreuna cu noi cum ar fi societatile care administreaza website-ul sau realizeaza campanii de marketing in numele nostru. Furnizorii de servicii au obligatia sa pastreze confidentialitatea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal si nu au dreptul sa utilizeze Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in alt scop decat pentru a efectua serviciile pe care le presteaza pentru noi.
  • Tertelor parti daca acest lucru este impus de lege. Este posibil sa divulgam Datele dumneavoastra cu Caracter Personal unei terte parti daca acest lucru este necesar pentru respectarea unei obligatii legale sau a deciziei unei autoritati judiciare, a unei autoritati publice sau a unui organism guvernamental, sau in cazul in care divulgarea este necesara pentru securitatea nationala, aplicarea legii sau pentru alte chestiuni de importanta publica.
  • Partenerilor de afaceri. Este posibil sa divulgam Datele dumneavoastra cu Caracter Personal partenerilor nostri de afaceri daca acest lucru este necesar pentru a va furniza produse si servicii, precum serviciile post-vanzare sau serviciile de reparatie a produselor si serviciilor pe care le-ati cumparat de la noi.
  • Tertelor parti in legatura cu vanzarea unei activitati. In cazul in care facem o vanzare sau un transfer al activelor, sau suntem altfel implicati intr-o fuziune sau un transfer de activitate / active, este posibil sa transferam Datele dumneavoastra cu Caracter Personal uneia sau mai multor terte parti in cadrul acelei tranzactii.
  • Altor terte parti cu consimtamantul dumneavoastra. Este posibil, de asemenea, sa distribuim Datele dumneavoastra cu Caracter Personal unor alte terte parti in cazul in care sunteti de acord cu o astfel de distribuire.

 

Pastrarea Datelor Dumneavoastra cu Caracter Personal

Datele dumneavoastra cu Caracter Personal vor fi pastrate doar pe perioada de timp necesara in mod rezonabil pentru atingerea scopurilor prevazute mai sus, in conformitate cu legile aplicabile, inclusiv in scopul indeplinirii oricaror cerinte legale, de reglementare, contabile sau de raportare.

 

Masuri de Securitate Luate pentru Datele Dumneavoastra cu Caracter Personal

Vom lua masuri de precautie rezonabile pentru a va proteja Datele cu Caracter Personal impotriva pierderii, utilizarii abuzive sau modificarii. Printre alte masuri, asiguram securitatea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal prin criptare, protejarea parolei si prin restrictionarea in alt mod a accesului la Datele dumneavoastra cu Caracter Personal.

In mod specific:

Din pacate, transmiterea de informatii pe internet nu este complet sigura. Desi vom face tot posibilul pentru a va proteja Datele cu Caracter Personal conform legii, nu putem garanta securitatea Datelor cu Caracter Personal care ne-au fost transmise prin mijloace nesecurizate; orice transmitere se face pe propriul dumneavoastra risc.

Trebuie, de asemenea, sa luati in continuare masuri pentru a va proteja Datele cu Caracter Personal, cum ar fi evitarea utilizarii unor ID-uri de utilizator sau parole vizibile sau predictibile, schimbarea parolelor dumneavoastra la intervale regulate si asigurandu-va ca nu ati divulgat parola(ele) dumneavoastra niciunei alte persoane si ca nu v-ati dat acordul unei terte parti pentru a avea acces la contul dumneavoastra de utilizator si la Datele cu Caracter Personal.

 

Drepturile Dumneavoastra in Legatura cu Datele Dumneavoastra cu Caracter Personal

Aveti urmatoarele drepturi cu privire la Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pe care noi le prelucram, sub rezerva conditiilor prevazute in legile aplicabile:

  • dreptul de a afla daca Datele dumneavoastra cu Caracter Personal sunt prelucrate de noi / si de a solicita o copie a Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal si informatii referitoare la prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, inclusiv scopurile prelucrarii Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, tertele parti carora le sunt divulgate Datele dumneavoastra cu Caracter Personal;
  • dreptul de a solicita rectificarea oricaror Date cu Caracter Personal inexacte sau incomplete;
  • dreptul de a solicita stergerea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal sau restrictionarea prelucrarii Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, mai exact, aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazul in care: (i) considerati ca datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care va permite operatorului sa verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegala, insa dumneavoastra nu doriti ca noi sa va stergem datele cu caracter personal, ci sa restrangem utilizarea acestor date; (iii) in cazul in care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, insa dumneavoastra solicitati datele pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau (iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca motivele legitime ale operatorului de date prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate;
  • dreptul de a va opune prelucrarii de catre noi a Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal;
  • dreptul de a retrage orice consimtamant pe care l-ati acordat;
  • in anumite circumstante, dreptul de a solicita portabilitatea datelor;
  • dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a protectiei datelor competenta; si

 

Pentru a va exercita drepturile, va rugam sa ne contactati la adresa de email a personalului care se ocupa cu prelucrarea datelor cu caracter persnonal confidentialitate@farmacia-arsene.ro

 

  Produsul a fost adaugat in cos