Confidentialitate

Datele obtinute de la dumneavoastra vor fi folosite in scopuri ca:

-livrarea produselor/serviciilor comandate si facturare acestora;
-pentru a lua legatura cu dumneavoastra;
-trimiterea de buletine informative periodice (newsletter)- cu aprobarea dumneavoastra.

S.C. Farmacia Arsene S.R.L. va prelua datele cu caracter personal acestea fiind necesare onorarii comenzii Dumneavoastra. Datele Dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre S.C. Farmacia Arsene S.R.L. in scopurile mentionate mai sus .

S.C. Farmacia Arsene S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrare datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice .

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa soliciati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa farmaciei, S.C. Farmacia Arsene S.R.L., Str. Aleea Pietonala George Enescu Suceava, jud. Suceava sau arsene.lucru@gmail.com.

Daca unele din datele Dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand.

  Produsul a fost adaugat in cos