La Roche Posay Lipikar Lapte pentru Piele Uscata 200ml

La Roche-Posay...
64.00 Lei

La Roche Posay Lipikar balsam AP+ M 200 ml

La Roche-Posay...
82.50 Lei

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Balsam Reparator...

La Roche-Posay...
58.50 Lei

La Roche Posay Lipikar balsam AP+ M 400 ml

La Roche-Posay...
110.50 Lei

La Roche Posay Lipikar Baume AP+ Balsam Relipidant...

La Roche-Posay...
101.00 Lei

Creme corp si fata

In fiecare zi, pielea trebuie sa faca fata unui numar foarte mare de provocari, existand multi factori externi care o pot afecta. Iritatiile dar si imbatranirea prematura sunt printre primele semne ale neglijarii procedeelor de ingrijire ale pielii.

Cremele pentru fata si corp reprezinta un mod ideal prin care poti sa-ti ingrijesti si protejezi tenul. Acestea garanteaza in primul rand o buna hidratare a pielii, atat de necesara pentru a-si pastra un aspect sanatos si frumos.

Inainte de a alege o crema pentru corp si fata, ar trebui mai intai sa intelegi nevoile pielii tale. Iar asta deoarece in general cremele sunt concepute pentru diferite tipuri de ten. Tenul tau este mai mereu uscat, are pete sau are o sensibilitate crescuta? Exista si posibilitatea de a avea un ten mixt, iar de aceea ar trebui sa alegi o crema corespunzatoare.

In oferta Farmaciei Arsene vei gasi o multime de creme pentru corp si fata pentru toate tipurile de ten, asa ca ai de unde alege! Pastreaza-ti pielea curata, frumoasa si sanatoasa cu ajutorul produselor de ingrijire din oferta noastra.