Redupetin Crema 20ml

Pharmatheiss
48.50 Lei

Bioderma White Objective Crema 30ml

Bioderma
84.00 Lei

Vitix Gel repigmentant 50ml

Laboratoires...
153.00 Lei

VITICOLOR, Gel corector 50 ml

Laboratoires...
94.50 Lei

Vitix Gel 50ml + 30 comprimate

Laboratoires...
155.00 Lei

SVR Clairial Peel, Cremă 30ml

Laboratoires SVR
121.00 Lei

Creme depigmentante

In oferta Farmaciei Arsene gasesti crema depigmentanta pentru toate tipurile de piele, incluzand chiar si pielea sensibila. Acestea garanteaza o eficacitate optima si au efect de preventie. Cremele depigmentante au rolul de a preveni aparitia petelor si totodata mai au si efect depigmentant.

Efectele sunt insa mult mai numeroase. Iti punem la dispozitie produse cu rol de protectie impotriva radiatiilor UV, care ajuta totodata la prevenirea decolorarii si a formarii pigmentilor. Cremele depigmentante se aplica dimineata si seara, fiecare produs avand recomandarile sale pentru o utilizare corecta, dupa ce machiajul a fost indepartat de pe ten, in zonele pigmentate.

Cremele depigmentate mai pot fi folosite si in cazul pistruilor, a lentiginelor senile, dar si pentru a scapa de petele care pot aparea dupa sarcina. Unele produse pot avea efecte benefice si in cazul acneelor sau a arsurilor.

Iti punem la dispozitie crema depigmentanta de zi cu factor de protectie solara de 50+, care garanteaza protectia impotriva UVA si UVB, tenul pastrandu-si un aspect atragator fara semne ale imbatranirii.

Bucura-te si tu de un ten curat, luminos si atragator cu ajutorul cremelor depigmentante din oferta noastra!

  Produsul a fost adaugat in cos