Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL POTENT, 6 fiole

Cod produs: 969

158.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

NATURAL POTENT, îmbunătăţeşte erecţia la majoritatea bărbaţilor, indiferent de câtă vreme se confruntă cu disfuncţia erectilă, de ceea ce a cauzat-o sau de vârsta înaintată.

Reteta produsului NATURAL POTENT, a fost folosită iniţial la Curtea Imperială a Chinei şi are funcţia de a întări spiritul, tonificând trupul şi revigorând rapid impulsul sexual.

Efecul a fost dovedit de instituţiile de cercetare autorizate chinezeşti, soluţia fabricată după această reteţă fiind un produs ideal pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale şi îmbunătăţirea stării generale a organismului.

Soluţia este făcută din ierburi sălbatice proaspete, după un proces ştiinţific de tratare, pregătire, rafinare şi extragere. Aproape zece mii de persoane care au testat soluţia, au confirmat efectul ei minunat împotriva oboselii şi revigorarea rapidă a impulsului sexual. Este considerată de toţi cei care au folosit-o, cel mai bun produs în acest sens.

Dacă este utilizat mai mult timp, va produce o revigorare generală a organismului. Nu creează dependenţă.

Efecte:

  • stimularea rapidă a impulsului sexual;
  • erecţii ferme şi de lungă durată;
  • revigorarea şi tonifierea organismului;
  • prevenirea îmbătrânirii, încărunţirii părului.

Ingrediente / fiola de 10 ml: Epimedium grandiflorum, parti aeriene, Lycium barbarum, fructe, Polygonum multiflorum, rădăcini, Hypoxis minor, parti aeriene, Damnacanthus indicus, rizomi, Boschniakia rossica, parti aeriene, Eleutherococcus senticosus, rădăcini, Sucroză, Apă.

Prezentare şi mod de utilizare:

Cutie cu 6 fiole buvabile, a câte 10 ml fiecare, ambalate individual în capsule de polistiren, ce protejează proprietăţile şi calităţile plantelor.

Se perforează capacul din plastic al fiolei, cu vârful ascutit al paiului introdus în cutie şi se bea conţinutul.

Doze şi mod de administrare:

Pentru creşterea performanţelor sexuale şi o plăcere sexuală superioară: o fiolă pe zi, cu 15 minute - 1 oră, înainte de raportul sexual; efectul se va menţine o perioadă de 24 h.

În disfuncţii erectile: se recomandă o cură de 16 fiole - câte o fiolă pe zi consecutiv; se face o pauză de 2-3 zile, după care se reia cura de 16 fiole. Daca după terminarea celor 2 cure, se observă o îmbunătăţire a erecţiei, se va continua administrarea unei fiole pe zi, doar pentru creşterea performanţelor sexuale şi o plăcere sexuală superioară.

Consumul zilnic şi de lungă durată, nu produce dependenţă , efecte secundare.

A nu se depăşi consumul unei fiole pe zi.

Indicaţii:

Este recomandat bărbaţilor cu disfuncţii erectile (impotenţă).

După consumul unei fiole de NATURAL POTENT, aceştia pot avea şi menţine erecţia, atunci când sunt excitaţi sexual.

Este indicat persoanelor care doresc să obţină performanţe sexuale crescute şi o plăcere sexuală superioară.

Pentru ameliorarea stărilor de stres şi oboseală, slăbiciune, ţiuit în urechi, încărunţire prematură.

Contraindicaţii:

Nu se administrează copiilor şi adolescenţilor.

Precauţii: A se consuma cu precauţie de către persoanele hipertensive şi cu afecţiuni cardiace grave, la care efortul fizic mărit este contraindicat.

Atenţionări

A nu se depăşi doza zilnică recomandată (1 fiolă pe zi).

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Produsul este contraindicat adolescenţilor.

Producător: NATIONAL HEALTH PRODUCTS CO.,CHINA .

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos