Produsul a fost adaugat in cos

Plantavorel - Voseptol V, 40 tablete

Cod produs: 981

Producător: Plantavorel

20.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Complexul de principii active din propolis şi asocierea de principii active de origine vegetală din uleiurile volatile asigură proprietăţi antiseptice, cicatrizante, moderat secretolitice, bronholitice şi expectorante cu efecte reconfortante şi de restabilire a funcţiilor respiratorii alterate în caz de răceli şi gripă şi a inflamaţiilor cavităţii bucale.

RECOMANDĂRI:

Ca adjuvant pentru asigurarea funcţionării optime a sistemului respirator:

  • acţionează împotriva îmbolnăvirilor virale; uleiul volatil contribuie la distrugerea microorganismelor patogene;
  • sursa de antioxidanţi naturali ce ajută la protecţia împotriva radicalilor ce cauzează degradări celulare; contribuie la capacitatea antioxidantă totală a organismului şi ajută la întărirea mecanismelor de apărare ale acestuia;
  • grăbeşte vindecarea în caz de răceli şi gripă;
  • ajută la menţinerea unei respiraţii proaspete.

INGREDIENTE: 0,22737 g zahăr pudră; 0,22687 g dextroză; 0,0240 g tinctură de propolis (25,0% SU); 0,0005 g ulei volatil de levănţică; 0,0030 g ulei volatil de eucalipt; 0,0015 g ulei volatil de mentă; 0,0020 g ulei volatil de jneapăn; 0,0005 g ulei volatil de cimbru; 0,0025 g mentol; 0,00106 g acid ascorbic.

MOD DE UTILIZARE/DOZĂ ZILNICĂ RECOMANDATĂ:

Intern, adulţi: se sug 1-2 tablete de 3-4 ori pe zi, minim 5 zile.

Copii peste 3 ani: se sug câte 1/2 tabletă de 3 ori pe zi, minim 5 zile.

Produsul nu este recomandat persoanelor bolnave de diabet insulino-dependent. Se recomandă prudenţă în cazul persoanelor cu alergie cunoscută la propolis şi celor cu risc alergic crescut.

Nu se va depăşi doza zilnica recomandată.

Produsul nu înlocuieşte o dietă corespunzătoare şi diversificată.

Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

Producător: S.C. CCPPM “PLANTAVOREL“, Piatra Neamţ.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos