Produsul a fost adaugat in cos

Salvigol 30 tablete

Cod produs: 457

Producător: Aboca

42.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Salvigol este un adjuvant specific în tratamentul iritaţiilor gâtului, care creează un strat protector mucoadeziv cu "efect de barieră", ce limitează contactul cu agenţii externi şi are un efect hidratant şi calmant asupra mucoasei orofaringiene, ameliorând disconfortul cauzat de iritaţie, precum senzaţiile de uscăciune, arsură, durere şi dificultate la deglutiţie.

Datorită caracteristicilor sale, Salvigol calmează "durerea în gât", un simptom al gâtului iritat, asociat întotdeauna faringitelor şi amigdalitelor. Datorită acţiunii sale protectoare, Salvigol este recomandat şi persoanelor expuse acţiunii agenţilor externi agresivi, precum, frig, fum de ţigară, smog, praf.

Salvigol este un produs cu ingrediente obţinute din Agricultura Biologică şi este realizat exclusiv cu substanţe funcţionale vegetale prin intermediul proceselor inovatoare de extracţie şi de concentrare, care asigură păstrarea calităţilor fitocomplexului şi garantează o formulă 100% naturală.

COMPOZIŢIE

Zahăr din Trestie de zahăr*; Inulină din rădăcină de Cicoare; Miere liofilizata*; Extract liofilizat multifracţionat din frunze de Salvia otficinalis (Salvidol 2-LMF)*; Gel deshidratat din frunze de Aloe Vera*; Extract liofilizat de Smirnă; Aromă naturală de Mentă; Uleiuri esenţiale arome naturale de: Menta piperita şi Scorţişoară.

*Ingrediente din Agricultura Biologică

Avertizări

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală faţă de unul sau mai multe componente ale produsului. Dacă simptomele persistă consultaţi medicul.

Mod de administrare

Pentru o mai buna eficienţă, lăsaţi tableta să se topească în gură.

Se recomandă administrarea unei tablete de 2 până la 4 ori pe zi.

Avertizări specifice

A nu se administra copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Atenţie, nu administraţi copiilor care nu pot lăsa tableta să se topească în gură.

A se citi cu atenţie prospectul înainte de utilizare.

Producător: Aboca S.p.A.

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos