Produsul a fost adaugat in cos

Trachisept Forte 20 comprimate de supt

Cod produs: 508

Producător: Alvogen

0.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Durerea în gât, disconfortul la înghiţire, usturimea şi răguşeala sunt primele simptome ale unei afecţiuni orofaringiene. Trachisept Forte are efect rapid şi eficient în combaterea acestor simptome, acţionând prin: formarea unei pelicule protectoare care reduce capacitatea de pătrundere a virusurilor şi bacteriilor la nivelul mucoasei orofaringiene; hidratarea şi calmarea mucoasei iritate; crearea unui efect răcoritor.

Compoziţie:

Extract de afine (11,7%), gumă de xantan, sorbitol, dioxid de siliciu, aromă naturală de afine, vitamina C, stearat de magneziu, mentol, polidocanol, citrat de zinc.

Atenţionări:

În cazul utilizării conform instrucţiunilor, produsul nu prezintă efecte secundare nedorite.

Precauţii:

În cazul în care se observă o hipersensibilitate la acest preparat sau la unul din componentele sale, întrerupeţi utilizarea produsului.

Nu administraţi produsul simultan cu alte preparate similare.

Mod de administratre:

Recomandat adulţilor şi copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Se dizolvă încet în gură câte un comprimat la 2-3 ore.

A nu se administra mai mult de 6 comprimate în 24 de ore.

Dacă după 7 zile nu se observă nici o îmbunătăţire, cereţi sfatul medicului sau farmacistului.

A nu se utiliza continuu pe o perioadă mai lungă de 4 săptămâni.

 

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Euro Vital Pharma GmbH

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos