Ivatherm Joviale 01 Fond de Ten Fluid Spf 25 30ml

Ivatherm
72.00 Lei

Ivatherm Joviale 03 Fond de Ten Fluid 30ml

Ivatherm
79.00 Lei

Ivatherm Joviale 02 Fond de Ten Fluid 30ml

Ivatherm
79.50 Lei

Fond de ten

Fondul de ten este unul dintre produsele cosmetice cele mai iubite de catre femei. Acesta ofera tenului protectie, il hidrateaza, il intretine, ii ofera un aspect proaspat, il face mai rezistent si totodata il face sa arate mai bine. Cu ajutorul fondului de ten pot fi ascunse cu usurinta imperfectiunile, iar o utilizare corecta a fondului de ten il face sa fie chiar un produs sanatos.

Pentru a face o alegere corecta a fondului de ten va trebui sa ai in vedere urmatoarele detalii: nuanta tenului tau, varsta pe care o ai precum si tipul pielii tale. Exista suficient de multe trucuri care te pot ajuta sa afli care este fondul de ten cel mai potrivit pentru tine. Este important insa sa optezi pentru un fond de ten care iti ofera protectie impotriva razelor solare.

Fondul de ten poate fi fluid, solid, uscat sau siliconat, insa majoritatea fondurilor de ten se incadreaza in prima categorie.

Iti punem la dispozitie o gama diversificata de fonduri de ten profesionale care apartin celor mai apreciate branduri din lumea produselor cosmetice.

  Produsul a fost adaugat in cos