Produsul a fost adaugat in cos

Neofitoroid 40ml

Cod produs: 5021

Producător: Aboca

46.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

NeoFitoroid bioUnguent este un produs pe bază de complexe moleculare vegetale, care are o acțiune calmantă, protejând mucoasa anorectale, util pentru combaterea disconfortului (durere, arsuri și prurit), iritație și inflamației prezente în cazul hemoroizilor.

INDICAŢII

NeoFitoroid bioUnguent este indicat pentru tratamentul hemoroizilor (interni şi externi) şi al simptomelor asociate cu aceştia, cum ar fi durerea, arsurile şi pruritul anal şi perianal. Poate fi utilizat şi în cazul fisurilor anale.

NeoFitoroid bioUnguent poate fi util şi pentru prevenţie şi în toate situaţiile care pot provoca iritaţii şi / sau congestionare a zonei anale şi perianale (constipaţie, diaree, alimentaţie şi stil nesănătos de viaţă). NeoFitoroid bioUnguent este adecvat şi în timpul sarcinii şi al alăptării.

MOD DE UTILIZARE

Pentru aplicare externă, ungeţi şi masaţi delicat zona anală şi perianală.

Pentru aplicare internă, utilizaţi canula anorectală aferentă, înşurubând-o pe tub. Aplicaţi o cantitate de unguent suficientă pentru a acoperi partea afectată.

Utilizaţi produsul după evacuare şi după o spălare temeinică şi delicată a zonei anale şi perianale. Pentru a preveni iritaţia produsă de frecare, tratamentul poate fi efectuat înainte de evacuare, amintindu-vă să aplicaţi apoi din nou produsul. După utilizare deşurubaţi canula, spălaţi-o temeinic cu apă caldă şi săpun şi închideţi tubul de unguent.

Aplicarea poate fi repetată de mai multe ori pe zi, chiar şi la intervale scurte şi pentru perioade îndelungate.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos