Produsul a fost adaugat in cos

Proktis-M 30gr

Cod produs: 221

Producător: Farma Italia

61.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Proktis-M Plus se prezinta sub forma de unguent rectal. Unguentul este recomandat in tratamentul adjuvant al proceselor reparative ale canalului anorectal dupa chirurgie proctologica; in caz de hemoroizi interni si externi; proctita; infectii anale, rectale de diferite etiologii; rupturi anale; fisuri anale; fistule perianale.

Proktis-M nu se utilizeaza in cazul hipersensibilitatii individuale la unul din componetele produsului.

Siguranta utilizarii unguentului rectal pe durata sarcinii si alaptarii nu a fost demonstrata. In aceste circumstante se recomanda consultarea unui doctor. Interactiunile cu alte produse nu sunt cunoscute de aceea se recomanda consultarea unui doctor inainte de a utiliza unguentul rectal Proktis-M Plus in combinatie cu alte dispozitive medicale sau medicamente pentru uz rectal.

Cum se utilizeaza

Spalati-va pe maini inainte su dupa utilizarea dispozitivului medical.Aplicati local un strat subtire de unguent. Aplicarea intrarectala este facilitata de canula corespunzatoare care este inclusa in cutie.

1.Insurubati canula pe capatul tubului si strangeti tubul pana cand canula este plina.

2.Introduceti canula in cavitatea anala si strangeti din nou tubul pana cand iese putin unguent.

3.Curatati aplicatorul dupa utilizare si acoperiti-l cu capacul de protectie.

Se recomanda utilizarea personala a acestui dispozitiv medical.

Cand si pentru cat timp

Doua aplicari pe zi una dimineata si una in cursul serii daca este posibil dupa defecare.

Efecte nedorite

Utilizarea tuturor produselor cu aplicare topica in special pe o perioada indelungata poate cauza sensibilitate locala.In acest caz opriti tratamentul si consultati medicul pentru a incepe terapia corespunzatoare.Daca au loc efecte nedorite care nu sunt descrise in acest prospect informati medicul sau farmacistul.

Compozitie: vaselina alba, ulei de vaselina, propilen glicol, polidocanol, fitozomi escin beta-sitosterol, fitozomi de acid gliciridic, BHT,hialuronat de sodiu.

Producator FARMA-DERMA ITALIA

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos