Produsul a fost adaugat in cos

FORTIFIKAT Fosfolipide Esentiale 500mg, 30 capsule moi

Cod produs: 165

Producător: Terapia Ranbaxy

23.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Fosfolipide esenţiale - importanţa pentru sănătate: fosfolipidele esenţiale susţin sănătatea ficatului, contribuind la menţinerea sau refacerea structurii celulare şi la funcţionarea normală a acestuia. Fortifikat este util când funcţia ficatului este solicitată sau necesită susţinere.

Informaţii generale

Fosfolipidele sunt prezente în structura membranelor celulare, având rol în reglarea schimburilor între compartimentul intra şi cel extracelular, precum şi în activarea sistemelor enzimatice de la nivelul membranelor.

Fosfolipidele esenţiale normalizează metabolismul lipidelor şi al proteinelor, contribuie la îmbunătăţirea funcţiei de detoxifiere a ficatului; ajută la refacerea structurii celulelor ficatului şi la întârzierea producerii de ţesut conjunctiv.

Fiecare capsulă moale conţine:

Fosfolipide esenţiale (din lecitină din Soia/Glycine hispida) - 500 mg.

Ingrediente: lecitină din Soia (Glycyne hispida) bogată în fosfolipide esenţiale, capsula moale (gelatină, glicerol, apă purificată, sorbitol lichid, caramel lichid, dioxid de titan, hidroxibenzoat de metil), ulei rafinat de soia şi ulei vegetal hidrogenat (emulsifianţi), hidroxianisol butilat şi hidroxitoluen butilat (antioxidanţi).

Doze şi mod de utilizare

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă.

Atenţionări

A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Contraindicat sugarilor şi copiilor mici.

Femeile însărcinate şi cele care alăptează trebuie să întrebe medicul înainte de a lua Fosfolipide esenţiale.

Fosfolipidele esenţiale sunt extrase din soia, deci nu sunt recomandate persoanelor alergice la derivate de soia.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Softgel Healthcare Private Limited, India.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos