Produsul a fost adaugat in cos

Hepatoprotect Regenerator, 28 capsule

Cod produs: 169

Producător: Biofarm

22.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Ingrediente

O capsulă conţine 712,5 mg fosfolipide (din soia), masă gelatinoasă (gelatină, apă purificată, glicerol, conservant: para-hidroxibenzoat de metil, coloranţi: dioxid de titan, oxid roşu de fier, oxid galben de fier, oxid negru de fier), agent de încărcare (ulei de soia).

Acţiune

Fosfolipidele esenţiale din Hepatoprotect Regenerator sunt din lecitină de soia, cu conţinut îmbogăţit în fosfatidilcolină. Acestea sunt deja sintetizate şi corespund, prin structura lor chimică, fosfolipidelor endogene. Aceste fosfolipide esenţiale sunt încorporate ca molecule intacte în membranele celulelor ficatului, contribuind la menţinerea şi la funcţionarea normală a acestora. Fosfolipidele esenţiale din Hepatoprotect Regenerator susţin formarea membranei, etapă importantă în procesul de întreţinere şi regenerare hepatică

Utilizare

Pentru adulţi, câte 2 capsule de 3 ori pe zi sau câte 3 capsule de 2 ori pe zi.

Atenţionări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: SC BIOFARM SA, Bucureşti.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos