Produsul a fost adaugat in cos

MECOPAR, 20 capsule

Cod produs: 178

Producător: Biofarm

14.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Aminoacizii sunt elemente structurale de bază ale proteinelor ce se găsec în toate celulele vii, cu funcţii biologice fundamentale, enzimatice, hormonale şi imunologice. În organismul uman, ficatul este organul care asigură 80% din aminoacizii necesari, iar diferenţa de 20% se obţine din alimentaţie. Aminoacizii esenţiali din MECOPAR sunt metionina, leucina, valina, izoleucina, treonina, triptofanul, fenilalanina şi lizina.

Ingrediente: clorhidrat de L-lizina, acid ascorbic (vitamina C), nicotinamida (niacina sau vitamina B3), DL-metionina, L-leucina, L-valina, L-izoleucina, L-fenilalanina, Vitamina E, riboflavina (vitamina B2), acid pantotenic (vitamina B5), vitamina B6, vitamina B1, vitamina A, acid folic (vitamina B9), ergocalciferol (vitamina D2), ciancobalamina (vitamina B12).

Compoziţie:

Vitamina A contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoasei şi a pielii. Contribuie la menţinerea vederii normale şi la procesul de diferentiere celulară.

Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală a inimii.

Vitamina B2 contribuie la menţinerea globulelor roşii normale şi la metabolismul normal al fierului.

Vitamina B3 sau niacina contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice.

Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenilor, precum şi la reglarea activităţii hormonale.

Vitamina B12 contribuie la procesul de diviziune celulară, la metabolismul normal al homocisteinei şi la formarea normală a globulelor roşii.

Vitamina D2 contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge şi funcţiei normale a sistemului muscular; de asemenea, contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi dinţilor.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina C contribuie la meninerea funcionării normale a sistemului imunitar în timpul exerciţiilor fizice intense şi după acestea. Contribuie la funcţionarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii şi a dinţilor. Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E şi creşte absorbţia fierului.

Utilizare: Adulţi câte 1 capsulă pe zi.

Mod de prezentare: Cutie cu 2 blistere a câte 10 capsule.

Producător: SC BIOFARM SA, Bucureşti.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos