Produsul a fost adaugat in cos

Buona Difesa, spray

Cod produs: 868

Producător: Buona Italia

25.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Buona Difesa este o soluţie sub forma de spray pentru cavitatea bucală, cu gust foarte plăcut de căpşuni, ce conţine substanţe naturale funcţionale care pot contribui la menţinerea sănătăţii căilor respiratorii superioare şi la întărirea sistemului imunitar.

Buona Difesa spray este o combinaţie de:

  • Propolis pur, selectat, controlat, testat din punct de vedere microbiologic şi standardizat în flavonoide 12%;
  • Echinacea angustifolia;
  • Roşa canina, extract uscat şi titrat, cu o concentraţie mare de Vitamina C (70%);
  • Gluconat de zinc.

Produsul se prezintă sub forma de sticluţă prevăzută cu pulverizator, adecvat administrării de substanţe naturale funcţionale, care pot avea o acţiune locală benefică în cazul inflamaţiilor cauzate de frig şi a iritaţiilor cauzate de agenţi atmosferici precum poluarea, pulberile şi atacurile virale.

INGREDIENTE

Buona Difesa spray conţine extracte titrate şi standardizate din: Propolis - răşină naturală pe care albinele melifere o colectează din mugurii şi scoarţa anumitor specii de arbori pentru a-şi acoperi şi proteja stupul. Compoziţia chimică reprezintă un amestec de substanţe eterogene printre care derivaţi flavonici, acizi graşi, terpene, aminoacizi, vitamine, minerale, săruri etc. şi care pot varia în funcţie de specia vegetală de pe care s-a cules propolisul.

Acţiunea terapeutică a propolisului este determinată de natura substanţelor care-l compun, concentraţia ridicata în flavonoizi, care este măsurat prin procesul de tirare şi standardizare de galangina, cu binecunoscute proprietăţi antimicrobiene şi antivirotice.

Echinacea, planta din ale cărei rădăcini se obţin extracte care contribuie în mod natural la activarea funcţiei de aparare a sistemului imunitar şi la consolidarea acestuia.

Roşa canina (măceşul) - un arbust de 2-3 m, cu flori de culoare alb-roz asemănătoare trandafirului; în trecut fructele sale erau folosite în tratarea rănilor provocate de muşcăturile câinilor turbaţi şi de aici provine denumirea de “roşa canina”. Fructele sale mici (bace) sunt cea mai bogată sursa naturala de Vitamina C, prezentă în cantităţi de până la 50-100 de ori mai mari în comparaţie cu citricele.

Zinc - element foarte important pentru sănătatea organismului nostru deoarece ajută la întărirea sistemul imunitar şi implicit al organismului. Combinaţia de Zinc şi Echinacea stimulează imunitatea organismului.

ADMINISTRARE

Pulverizaţi direct spre cavitatea faringiană a copilului, încercând să evităţi administrarea direct pe limba acestuia. Rezultate optime se obţin prin folosirea corectă a produsului, care la contact cu mucoasa faringelui asigură protecţia acesteia. Dacă nu reuşiţi să administraţi produsul în mod corespunzător, pulverizarea poate fi repetată.

Se recomandă la copiii peste 3 ani 2-3 pulverizări de 3-4 ori pe zi.

In mod exclusiv în cazul persoanelor cu alergie la componenţii produsului şi în cazul copiilor predispuşi la episoade de spasm laringian.

In cazul în care apar fenomene de intoleranţă, întrerupeţi tratamentul.

In cazul în care produsul ajunge în contact cu ochii, clătiţi cu apă din abundenţă.

Producător: Buona, Italia.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos