Produsul a fost adaugat in cos

ImmuMax sirop pentru copii 100 ml

Cod produs: 577

Producător: Torrent

49.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

ImmuMax sirop furnizează trei ingrediente active: extractul din fructe de Acerola, extractul de Spirulină şi extractul din drojdie de bere, care acţionează sinergie în direcţia fortificării sistemului imunitar. Consumul de ImmuMax este benefic, în special, pentru copiii cu un sistem imunitar slăbit.

Ce este ImmuMax

Un sistem imunitar deficient se poate manifesta în mai multe moduri, de exemplu prin oboselă, stări de epuizare, lipsă de concentrare, lipsa poftei de mâncare. Utilizarea regulată de ImmuMax sirop susţine sistemul imunitar în timpul şi după tratamentul cu antibiotice, radioterapie, chimioterapie şi în cazuri de epuizare fizică. Îmbunătăţeşte starea pielii şi reduce durerea musculară după exerciţii fizice intensive, dacă este administrată înainte de efectuarea acestora. Contribuie, de asemenea, la ameliorarea problemelor articulare.

Extractul de fructe de Acerola aşa-numitele „cireşe de Barbados”, are cel mai ridicat conţinut măsurat de vitamina C dintre toate fructele. Un fruct de acerola cântăreşte aproximativ 4,5 g şi conţine tot atâta vitamină C cât un kg de lămâi. Un pahar mic (180 ml) de suc de acerola poate conţine tot atâta vitamină C ca şi 13,5 litri de suc de portocale. Conţine, de asemenea, cantităti importante de vitamine A, B1, B2 şi B3, precum şi de carotenoide, bioflavonoide şi minerale (calciu, fosfor, fier), care îi conferă valoare nutriţională importantă şi utilitate ca antioxidant. Vitamina C din fructele de acerola este furnizată sub forma unui complex de bioflavonoide (împreună cu rutina hesperidina), fiind mai uşor absorbit de organismul uman decât acidul ascorbic de sinteză. Vitamina C din acest complex este mai stabilă şi se eliberează în mod continuu, ceea ce îi măreşte eficacitatea.În plus, rutina şi hesperidina au influenţă benefică asupra sistemului imunitar şi a vaselor sanguine. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemelor imunitar şi nervos, la reducerea oboselii şi extenuării.

Extractul de Spirulină platensis: furnizează un complex de lipopolizaharide bioactive, obținut printr-un proces special de extracţie, brevetat. Datele pre-clinice obţinute prin utilizarea acestui complex indică faptul că acesta stimulează celulele sistemului imunitar nativ şi adaptiv.

Extractul de drojdie de bere constituie o sursă de 1.3/1.6 beta D-glucan derivat din peretele celular (cele mai active forme de beta-glucan). Beta-glucanii sunt cunoscuţi ca „modificatori biologici de răspuns”, datorită abilităţii lor de a activa sistemul imunitar.

Ingrediente: sirop simplu: zahăr, apă purificată; extract hidroalcoolic uscat din fructe de Acerola (Malpighia glabra) furnizând vitamina C 25%; stabilizator: gumă acacia (E414); extract standarzizat de Spirulină (Spirulină platensis), cu 60% proteine; extract hidroalcoolic uscat de drojdie (Saccharomyces cerevisiae) furnizând 1.3/1.6 beta D-glucan 70%; aromă de cireşe; conservant: sorbat de potasiu (E 202).

Mod de utilizare

Acest supliment alimentar se adresează exclusiv copiilor.

Agitaţi bine sticla înainte de fiecare utilizare. A se lua în timpul sau după mese.

Pentru copii peste 1 an: o măsură de 2,5 ml pe zi; pentru copii peste 3 ani: o măsură de 5 ml pe zi.

În situaţii deosebite, caracterizate prin deficit de capacitate de autoapărare a organismului, la recomandarea medicului pediatru, doza poate fi dublată.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicaţii şi alte atenţionări

A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingrediente.

A nu se utiliza după expirarea perioadei de valabilitate.

Consultaţi un medic înainte de a administra produsul unui copil sub 1 an sau unei femei însărcinate sau care alăptează.

Produsul conţine zahăr! Contraindicat persoanelor diabetice.

A nu se lăsa lă îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Phytomedica Poland Co. Ltd.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos