Produsul a fost adaugat in cos

Propolis C plus Echinacea Kids sirop 150ml

Cod produs: 570

Producător: Fiterman Pharma

19.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Pentru menţinerea sănătăţii organismului avem nevoie ca sistemul imunitar să funcţioneze la parametri optimi. Propolis plus Echinacea Kids sirop contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, chiar şi în condiţii de stres, oboseală, temperaturi scăzute. Siropul are o compoziţie unică special concepută pentru buna funcţionare a sistemului imunitar la copii. Acţiunea extractului de propolis standardizat în bioflavone este potenţată de vitamina C şi de extractul de Echinacea standardizat în polifenoli.

INGREDIENTE ACTIVE:

Tinctură de propolis 80 mg
Extract de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat în polifenoli 30 mg
Vitamina C 30 mg

MOD DE ADMINISTRARE:

Propolis C plus Echinacea Kids sirop se recomandă în special în sezonul rece, dar şi pe tot parcursul anului, în cure de 4 - 6 săptămâni, alternate cu perioade de pauză. Poate fi administrat de asemenea ca adjuvant în cazul îmbolnăvirilor sau în perioada de convalescentă.

  • - 3 ani: 5 ml pe zi (1 linguriţă pe zi).
  • 4 - 6 ani: 5 ml de 2 ori pe zi (1 linguriţă de 2 ori pe zi).
  • peste 7 ani: 5 ml de 3 ori pe zi (1 linguriţă de 3 ori pe zi). La această categorie de vârstă poate fi utilizat produsul Propolis C plus Echinacea comprimate.

ATENŢIE!

Datorită conţinutului în extracte vegetale pot exista depuneri pe pereţii flaconului. Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare.

PRECAUŢII DE UTILIZARE:

Nu se administrează copiilor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: S.C. Fiterman Pharma S.R.L.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos