Produsul a fost adaugat in cos

Spektrum Imunoactiv, 30 tablete

Cod produs: 854

Producător: Wallmark

31.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Spektrum Imunactiv este îmbogăţit cu complexul Imunactiv compus din: Beta glucan, Bioflavonoide, Vitamina C şi Zinc. Vitamina C şi Zincul sprijină întărirea sistemului imunitar.

Fiecare tabletă de Spektrum Imunactiv conţine întreg necesarul de vitamine şi minerale, în doze maxime recomandate. Vitamina A este importantă pentru acuitatea vizuală. Vitamina B2 contribuie la structura normală a celulelor roşii. Vitamina C este un antioxidant care influenţează pozitiv imuni­tatea. Cuprul intervine în procesul normal de pigmentare al părului şi pielii. Calciul este important pentru oase puternice şi dinţi sănătoşi. Zincul sprijină funcţia cognitivă.

Ingrediente: Betaglucan, Bioflavonoide (complex), Vitamina C, Zinc, Vitamina A, Vitamina B1 (tiamină), Vitamina B2 (riboflavin), Vitamina B3 (nicotinamidă), Vitamina B5 (acid pantotenic), Vitamina B6 (piridoxină), Vitamina B12 (cianocobalamină),  Vitamina D,  Vitamina E,  Vitamina K,  Acid folic, Biotină, Magneziu, Calciu, Extract de alge marine Kelp, Mangan, Cupru, Seleniu,  Fier.

Proprietăţi

Vitamina A - importantă pentru acuitatea vizuală, pentru sănătatea pielii; sprijină funcţionarea corectă a sistemului imunitar.

Vitamina B1 (tiamină) - contribuie la funcţionarea nor­mală a sistemului nervos şi a inimii, sprijină funcţiile siste­mului nervos.

Vitamina B2 (riboflavină) - contribuie la structura nor­mală a globulelor roşii; necesară pentru sănătatea pielii, contribuie la diminuarea oboselii şi a extenuării (sau surmenjului).

Vitamina B3 (niacina) - ajută la păstrarea sănătăţii pielii şi membranelor; necesară pentru funcţionarea normală a sistemului nervos; contribuie la diminuarea oboselii şi a extenuării (sau surmenajului).

Vitamina B5 (acid pantotenic) - necesar proceselor metabolismului energetic; contribuie la menţinerea performanţei mentale.

Vitamina B6 (piridoxină) - acţionează pozitiv asupra sis­temului imunitar; contribuie la reglarea activităţii hormo­nale; ajută procesul de formare al globulelor roşii.

Vitamina B9 (acid folic) - are efect pozitiv în timpul sarci­nii; esenţială pentru dezvoltarea sănătoasă a celulelor noi.

Vitamina B12 (ciancohaiamina) - necesară pentru producţia de eritrocite; ajută la menţinerea sănătăţii sis­temului nervos; sprijină funcţionarea normala a sistemului imunitar.

Vitamina C- un antioxidant care influenţează pozitiv imu­nitatea; contribuie la producerea de colagen; este necesa­ră pentru piele, dinţi, oase şi cartilaje.

Vitamina D3 (colecalciferol) - intervine în procesul de absorbţie a calciului din tractul gastrointestinal şi la menţinerea nivelului normal de calciu în organism; impor­tantă pentru oase şi dinţi; contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar.

Vitamin E (tocoferol) - antioxidant care protejează celu­lele organismului.

Vitamina H (biotină) - esenţială pentru creşterea părului şi dezvoltarea foliculilor piloşi; contribuie la îmbunătăţirea funcţiei mentale.

Vitamina K - necesară pentru menţinerea sănătăţii struc­turii osoase; contribuie la coagularea normală a sângelui.

Mangan - protejează celulele împotriva stresului oxidativ; necesar pentru sănătatea oaselor.

Cupru - necesar pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar; esenţial pentru formarea ţesutului conjunc­tiv, intervine în procesul normal de pigmentare a părului şi pielii.

Seleniu - protejează celulele împotriva stresului oxida­tiv; sprijină funcţionarea corectă a sistemului imunitar; influenţează pozitiv spermatogeneză.

Calciu - contribuie la coagularea normală a sângelui; im­portant pentru oase puternice şi dinţi sănătoşi.

Fier - necesar pentru formarea globulelor roşii şi hemo­globinei; util pentru funcţionarea corectă a sistemului imunitar.

Zinc - necesar pentru funcţionarea corectă a sistemului imunitar şi protecţia celulară.

Magneziul -important pentru oase şi dinţi sănătoşi; util pentru metabolismul energetic; sprijină sistemul muscu­lar.

Efecte:

  • Vitamina C şi Zincul sprijină sistemul imunitar;
  • Este potrivit ca supliment alimentar atunci cănd organismul necesită un aport sporit de vitamine şi minerale sau în perioadele cu efort fizic sau intelectual crescut.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi, înghiţită cu apă.

Atenţie: A nu se depăşi porţia zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemăna copiilor. A nu se administra copiilor sub 3 ani.

Producător: WALMARK, Cehia.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos